Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε τελικά ο Γιάννης Καλλιάνος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να προσχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.

Μάλιστα νωρίς το πρωί ο Γιάννης Καλλιάνος εθεάθη στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς όπου συναντήθηκε με τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Κυριάκο Θεοδωρικάκο, προκειμένου να συνεννοηθούν για τις λεπτομέρειες της ανακοίνωσης της συνεργασίας τους.

Σε

δηλώσεις του ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε

«Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα. Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.

Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας».

Όταν ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρών αποχώρησε από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη εκείνος τον κατηγόρησε ότι φεύγει γιατί έχει συμφωνήσει ήδη να προσχωρήσει στην ΝΔ. Όπως είχε πει τότε ο κ. Λεβέντης «Την είχε έτοιμη γραμμένη την ανακοίνωση κι επειδή ξέρω και του Γιάννη την ικανότητα να γράφει και πώς γράφει, η ανακοίνωση ήταν γραμμένη από αλλού, υποψιάζομαι από κάπου» είπε εκτιμώντας ότι πιθανότερο είναι να πάει στη ΝΔ.

«Όταν φεύγουν από ένα κόμμα, άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει την ιδεολογία και το βαθύτερο στόχο του, το κόμμα αναπνέει και παίρνει πάνω του», είπε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε: «Ως άνθρωπο τον εκτιμώ, απλά του λέω. Στο ταξίδι που ξεκινάει -γιατί εμείς στην ΕΚ, κέντρο είμαστε, κέντρο θα είμαστε πάντα, δε θα πάμε με κανέναν και το ήξερε ο Γιάννης- στο ταξίδι που θα πάει και γνωρίζω που θα πάει, να ξέρει ότι στην αρχή χαϊδεύουν και μετά πετάνε στα σκουπίδια».

ΚαλλιάνοςΝΔΈνωση ΚεντρώωνΛεβέντηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα