Σταύρος Σβήγκος: «Όχι φίλε δεν είσαι δημοσιογράφος – Θα απαντήσω νομικά»

Για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και τα fake news που κυκλοφόρησαν μετά τη συνέντευξή του στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται»

«Είναι ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους που απασχολεί. Όλη αυτή η τρομοκρατία που δημιουργείται λίγο από όλο αυτό, μου θυμίζει Μεσαίωνα, να κάψουμε τις μάγισσες. Ήμαρτον, αγάπη να υπάρχει. Έχω πολλά νεύρα, πρώτη φορά είναι

που εκνευρίστηκα. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ντροπής πράγματα. Κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με τίτλο – αγκίστρι για να πατήσει αυτός που κάθεται να πατήσει το κλικ», επισήμανε αρχικά ο ηθοποιός για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

»Δεν είπα ποτέ ότι είμαι σε οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του Έρωτα Φυγά. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα απαντήσω νομικά και αναλόγως γιατί είναι ντροπής πράγματα, δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Ξύπνησα την άλλη μέρα και είδα μηνύματα από φίλους και αγνώστους αν θέλω βοήθεια. Και ρωτάω, αυτός που έγραψε αυτό το πράγμα γιατί δεν έγραψε ποιοι θέλουν βοήθεια. Όχι, φίλε δεν είσαι δημοσιογράφος. Και θα απαντήσω όπως πρέπει να απαντήσω», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: «Δεν πίστευα ποτέ ότι το ζήσω αυτό – Ίσως εθελοτυφλούσα…»

Ελένη Χατζίδου για Χάρη Κωστόπουλο: «Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν είχα ιδέα» (Photo)

Τζόυς Ευείδη κατά Λιάγκα: Αν δεν βλέπεις τα ζώα σαν έναν άνθρωπο, κάτι σου λείπει

Keywords
Τυχαία Θέματα