Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον και την ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Ως ζωντανός θρύλος της Αεροπορίας τιμήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, ο πρίγκιπας Χάρι σε τελετή που διοργάνωσε ο ηθοποιός και πρεσβευτής της αεροπορίας Τζον Τραβόλτα.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο της κουνιάδας του, Κέιτ Μίντλετον, και την ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ιδιαίτερα κεφάτος.

Στο λαμπερό γκαλά, που έλαβε χώρα στο Beverly Hills

Hilton, ο 39χρονος Χάρι βρισκόταν μαζί με τον 46χρονο πρίγκιπα Mario-Max Schaumburg-Lippe της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRINCE MARIO MAX – HisHighness (@princemariomax)

Ο Δούκας του Σάσεξ ολοκλήρωσε δύο θητείες στο Αφγανιστάν ως ελεγκτής αέρα και πιλότος ελικοπτέρου Απάτσι, έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες εκπαιδευτικές αποστολές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Υπηρέτησε για 10 χρόνια στο στρατό, φτάνοντας στο βαθμό του Λοχαγού, και αργότερα ίδρυσε τα Invictus Games – ένα αθλητικό γεγονός για τραυματισμένους στρατιωτικούς και βετεράνους.

Ο Χάρι παίρνει τη θέση του δίπλα σε άλλους «θρύλους» της αεροπορίας και της αεροδιαστημικής, όπως οι Buzz Aldrin, Jeff Bezos, Tom Cruise, Neil Armstrong, Harrison Ford, Morgan Freeman και Elon Musk.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Living Legends of Aviation (@livinglegendsofaviation)

Ο ιστότοπος της εκδήλωσης επαίνεσε επίσης τον δούκα για τη δουλειά του με φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς όπως οι Travalyst, Sentebale, African Parks και WellChild.

«Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανθρωπιστής, βετεράνος του στρατού, υπέρμαχος της ψυχικής ευεξίας και περιβαλλοντολόγος. Έχει αφιερώσει τη ζωή του σε προχωρημένους σκοπούς για τους οποίους είναι παθιασμένος και που επιφέρουν μόνιμες αλλαγές για ανθρώπους και τόπους», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Μπορέλ: «Η ίδρυση κράτους της Παλαιστίνης ίσως χρειαστεί να επιβληθεί στο Ισραήλ»

Δαμασκός: Νεκρός αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινή επίθεση (Video)

Κίνα: 13 νεκροί από πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρίγκιπας Χάρι, Κέιτ Μίντλετον,prigkipas chari, keit mintleton