Στάση εργασίας για τις απολύσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

MEDIA

Την πραγματοποίηση δίωρης στάσης εργασίας αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ από τις 14.00 έως τις 16.00 της Δευτέρας, 18 Μαΐου 2015, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στο ΑΠΕΜΠΕ.

Σύμφωνα με το zoornalistas.blogspot.gr : «Η στάση εργασίας

αποφασίστηκε προκειμένου να διεξαχθεί συνέλευση σχετικά με τις πρόσφατες απολύσεις στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η συνέλευση των εργαζομένων θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος).
Θυμίζουμε ότι ο νέος Πρόεδρος-Γενικός Διευθυντής, Μιχάλης Ψύλος, μετά την πρωτη (σωστή) απόφασή του να απολύσει δύο αργόμισθους συντάκτες που είχαν να εμφανιστούν χρόνια στο… πρακτορείο, προχώρησε σε εκκαθαρίσεις κι άλλων εργαζομένων στο ΑΠΕΜΠΕ.
Όπως καταγγέλθηκε από δημοσιογράφους και ανταποκριτές εξωτερικού του πρακτορείου, ο τέως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας Μ. Ψύλλος, που μετά τις εκλογές διορίστηκε επικεφαλής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, άρχισε τις απολύσεις πρώην συναδέλφων του, αφήνοντας κενές θέσεις ανταποκριτών σε καίρια πόστα και υψηλής σημασίας χώρες για την ομογένεια και την προώθηση των εθνικών θεμάτων όπως ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία, το Στρασβούργο κλπ».

ΑΠΕ ΜΠΕστάση εργασίαςΑπολύσειςzoornalistasHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα