Στα «μαχαίρια» ΝΔ και Ελληνική Λύση για τη… φύλαξη των συνόρων

Πεδίον δόξης λαμπρόν για πολιτική αντιπαράθεση βρήκαν ΝΔ και Ελληνική Λύση, όχι για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ας πούμε, από Κροάτες χούλιγκαν που διέσχισαν τη μισή χώρα και έφτασαν ανενόχλητοι στην Αθήνα, αλλά για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο.

Την

αρχή έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δείχνει υποτίθεται τις προσπάθειες μεταναστών να περάσουν τον φράχτη του Έβρου και γράφοντας «Η Ελλάς εάλω αλλά οι νεοέλληνες και ο #Μητσοτάκης διακοπές, παραλία και όλα καλά».

Η Ελλάς εάλω αλλά οι νεοέλληνες και ο #Μητσοτάκης διακοπές, παραλία και όλα καλά !ΘΕΕΜΟΥ ΤΙ ΖΟΎΜΕ; #βελοπουλος pic.twitter.com/eAVpagYRVh

— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) August 9, 2023

Η ΝΔ σήκωσε το γάντι και απάντησε με ανακοίνωση στον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Ο κ. Βελόπουλος υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα! Παρουσιάζει στα social media του, βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το συνοδεύει από καυστικά σχόλια για τον φράχτη του Έβρου, εμφανίζοντάς το σαν να είναι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ο κ. Βελόπουλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας. Απέναντι στον fake πατριωτισμό των fake news, εμείς συνεχίζουμε να προτάσσουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, της πράξης και του αποτελέσματος» δηλώνει ορθά κοφτά η κυβερνώσα παράταξη.

Αλλά και η Ελληνική Λύση δεν το έβαλε κάτω και επανήλθε με ανακοίνωσή της.

«Την ώρα που οι κάτοικοι του Έβρου ξεσηκώνονται μετά τις συνεχείς δολοφονίες έντιμων Ελλήνων οικογενειαρχών από δουλεμπόρους – δολοφόνους οι οποίοι εισέρχονται ανεξέλεγκτα στην πατρίδα μας από τα δήθεν “απόρθητα” σύνορα, η επικίνδυνη ΝΔ έχει το θράσος να κάνει λόγο για fake News», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. Σημειώνει ότι «τα αναίσχυντα ψεύδη τους, άλλωστε τα γκρέμισε ο γραμματέας συνοριοφυλάκων Έβρου που αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την ασυδοσία των δουλεμπόρων δολοφόνων Ελλήνων» και προσθέτει ότι «είναι μάλιστα τόσο άσχετοι, που χρεώνουν ανάρτηση διαχειριστών στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο!».

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στα κόμματα της Δεξιάς, ενώ ακόμη δεν έχει ταφεί το θύμα της οπαδικής βίας, ο 29χρονος Μιχάλης που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης:

«Άστους, πάνε να κοιμηθούν»: Η νέα και μοιραία εκδοχή του «κάντε ότι κοιμάστε»!

ΠΑΟ-Μαρσέιγ: Η υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων… οδήγησε τον Κώστα Ζαχαριάδη στη Λεωφόρο!

Αλέξης Γεωργούλης: Στην Κύθνο για φαγητό με τη Βίκυ Σταυροπούλου – Η πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνική Λύση,elliniki lysi