Στα χέρια των τραπεζών το Mega - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

MEDIA

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Mega με το «μαύρο» στο πάλαι πότε μεγάλο κανάλι να πλησιάζει επικίνδυνα…

Η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ ήταν η πλέον κρίσιμη για το μέλλον του σταθμού αφού αν δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ των μετόχων, θα έμπαιναν ουσιαστικά τίτλοι τέλους. Συνεννόηση δεν υπήρξε, καθώς δεν μπόρεσε να υπάρξει συμφωνία αναφορικά με τα ποσά που θα έμπαιναν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με αποτέλεσμα τώρα τον πρώτο λόγο να τον έχουν οι τράπεζες.

Οι

μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως συντάσσεται ένα πρακτικό -μετά από αίτημα των τραπεζών- στο οποίο θα καταγράφονται τα ποσά που προτίθενται (και δεσμεύονται) οι μέτοχοι να βάλουν. Αν οι τράπεζες κρίνουν αποδεκτό αυτό το πρακτικό, υπάρχει η πιθανότητα να ξεμπλοκάρουν οι λογαριασμοί και να υπάρχει, μετά από καιρό, κάποια ρευστότητα στο κανάλι.

Εάν δεν υπάρξει συμφωνία στα ποσά μεταξύ των μετόχων, όπως επίσης και ρητή δέσμευση στις τράπεζες πως το πλάνο θα εφαρμοστεί «μέχρι κεραίας», τότε το κανάλι περνάει στα χέρια των τραπεζών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι εργαζόμενοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα και συγκεντρώνονται έξω από τον σταθμό για να μάθουν τι τους ξημερώνει… Όπως και να ‘χει, οι επόμενες ώρες θα είναι οι πλέον σημαντικές για το μέλλον του σταθμού.

MegaΤράπεζεςεργαζόμενοιμέτοχοιαύξηση μετοχικού κεφαλαίουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα