Στα «χέρια» των τουρκικών διωκτικών αρχών 4 τρομοκράτες του ISIS

ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Ανατολή, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις φερόμενους ως μέλη του Ισλαμικού Κρατου οι οποίο φέρεται να ετοίμαζαν ένα «μεγάλο και εντυπωσιακό» χτύπημα στη χώρα.

Σύμφωνα με το Ανατολή, οι ύποπτοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην πόλη Γκαζίαντεπ κοντά στα σύνορα με την Συρία. Στην έφοδο που πραγματοποιήθηκε η αστυνομία εντόπισε 24 ζώνες αυτοκτονίας φτιαγμένες με 150χιλιογραμάρια εκρηκτικών η κάθε μια, δυο αυτόματα όπλα και άλλο υλικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα

στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα των ατόμων.

Υπενθυμίζεται πως χθες, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για τρομοκρατία στον προαύλιο χώρο του Τουρκικού Κοινοβουλίου στην Άγκυρα.

Για περισσότερο από έναν χρόνο η Τουρκία μαστίζεται από σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων που οργανώνει το Ισλαμικό Κράτος. Η πιο πρόσφατη οργανώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ Reina όταν από την επίθεση του Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ έχασαν τη ζωή τους 39 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 69.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η τουρκική αστυνομία συνέλαβε περισσότερα από 700 άτομα που πιστεύεται πως συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση του ISIS.

Τουρκίατρομοκρατία ΤουρκίασυλλήψειςISISΙσλαμικό Κράτοςσυλλήψεις τζιχαντιστώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα