Στα χέρια της αστυνομίας ο Χρυσαυγίτης, δράστης του φονικού στην Πανόρμου

ΕΛΛAΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, χθες το απόγευμα, στην οδό Πανόρμου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από την αστυνομία αν συνελήφθη ή παραδόθηκε.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση της Πανόρμου με την οδό Βατοπεδίου, δύο στενά πέρα από τη ΓΑΔΑ, λίγο μετά

τις 5:30 χθες το απόγευμα, όταν δύο άντρες λογομάχησαν και πολύ γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια, χωρίς κανένας -μέχρι στιγμής- να γνωρίζει τον λόγο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης είναι 60χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στη Μεσσηνία με τη Χρυσή Αυγή και το θύμα είναι 68χρονος υπεύθυνος γυμναστηρίου της περιοχής.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο πρώην αστυνομικός σε κάποια στιγμή έφυγε από το σημείο της φιλονικίας, πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του, επέστρεψε και πυροβόλησε τρεις φορές τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου, ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012, στη Μεσσηνία.

Χρυσαυγλιτης δολοφόνοςΧρυσή Αυγήφονικό στην ΠανόρμουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα