Στα χέρια της αστυνομίας 28χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό νυχτερινού κέντρου μετά από καυγά

ΕΛΛAΔΑ

Στη σύλληψη ενός 28χρονου Αλβανού, με την κατηγορία του εμπρησμού, της έκρηξης αλλά και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εκρηκτικών υλών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τ.Α. Πετρούπολης και της Ο.Π.Κ.Ε. Επίσης συνελήφθη και μια 28χρονη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Ο κατηγορούμενος ενώ διασκέδαζε το βράδυ της Κυριακής σε νυχτερινό

κέντρο στην Πετρούπολη, μετά από φραστικό επεισόδιο με άλλους θαμώνες, συνεπλάκη μαζί τους με ανταλλαγή χτυπημάτων με γροθιές, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίσθηκε ένα άτομο. Με την παρέμβαση του υπευθύνου του καταστήματος, απομακρύνθηκε από το κέντρο.

Μία ώρα αργότερα, ο 28χρονος επανήλθε στο σημείο και εκσφενδόνισε προς το κατάστημα τρεις (3) αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο και στη συνέχεια διέφυγε.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, για διενέργεια έρευνας, την οποία προσπάθησε να αποτρέψει η 28χρονη, ενώ παράλληλα ο 28χρονος επιχείρησε να διαφύγει από πλαϊνή θύρα. Ωστόσο, μετά από επέμβαση των αστυνομικών συνελήφθησαν και οι δύο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε τον 28χρονο αλλοδαπό σε Τακτικό Ανακριτή.

σύλληψη28χρονόςΠετρούποληέκρηξηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα