Στα 59 της πιο όμορφη από ποτέ η Μισέλ Φάιφερ - Έλαμψε στο κόκκινο χαλί (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η Μισέλ Φάιφερ αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ των 90s. Ωστόσο, η βραβευμένη και τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να κάνει μια «παύση» στην καριέρα της και εξαφανίστηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Μετά από χρόνια απουσίας, η Μισέλ Φάιφερ επανέρχεται δυναμικά με τρεις ταινίες: : Το «The Wizard

of Lies» του Μπάρι Λέβινσον, το «Mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι και την ταινία «Φόνος στο Οριεντ Εξπρές», διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα.

Με αφορμή την προβολή της ταινίας «Mother» στο 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η ηθοποιός βρέθηκε στο κόκκινο χαλί, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα, καθώς στα 59 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακή και μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες.

Η Μισέλ Φάιφερ επέλεξε να φορέσει μια χρυσή τουαλέτα του Michael Kors που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, την οποία συνδύασε με ένα σατέν μαύρο clutch Tods.

Αυτά που, ωστόσο, «έκλεψαν» την παράσταση ήταν τα εντυπωσιακά σατέν μαύρα πέδιλα του Salvatore Ferragamo με χρυσό τακούνι. Για τα μαλλιά επέλεξε χαλαρές μπούκλες και smokey eye με απαλά ροζ χείλια για το μακιγιάζ της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Interview, η Μισέλ Φάιφερ αποκάλυψε μάλιστα τον λόγο της απουσίας της από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κινηματογραφικά πλατό όλα αυτά τα χρόνια:

«Δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για την υποκριτική. Ειλικρινά, είμαι πιο ισορροπημένο άτομο, όταν δουλεύω. Νιώθω πως είμαι σπίτι μου όταν είμαι στο πλατό. Αλλά ήμουν πολύ προσεκτική σχετικά με τις δουλειές που θα συμμετείχα, τον καιρό που θα έλειπα, πώς θα βόλευα το πρόγραμμα των παιδιών μου. Και έγινα τόσο επιλεκτική που δεν με προσλάμβαναν τελικά. Και τότε... δεν ξέρω ο καιρός πέρασε και... εξαφανίστηκα, ναι» είπε χαρακτηριστικά.

Μισέλ Φάιφερεπιστροφήκαριέρακόκκινο χαλίεμφάνισηLookHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα