Σερένα Γουίλιαμς: 22 φορές θρύλος

ΑΘΛΗΤΙΚA

Η ασυναγώνιστη Σερένα Γουίλιαμς κατέκτησε στο Wimbledon τον 22ο Grand Slam τίτλο της και ισοφάρισε το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ στην Open Era.

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο λύγισε σε 81 λεπτά με 7-5, 6-3 την τρομερή Αντζελίκ Κέρμπερ (No.4) και πανηγύρισε για έβδομη φορά στο All England Club!

Ένας πραγματικός θρύλος του

αθλήματος και δεν θα είναι υπερβολή να ισχυριστούμε ότι είναι η μεγαλύτερη τενίστρια όλων των εποχών... Το κοντέρ, άλλωστε, συνεχίζει να γράφει!

Μετά από τρεις αποτυχημένες και οδυνηρές προσπάθειες, λοιπόν, η Σερένα «έπιασε» τη μεγάλη Γκραφ και βάζει πλώρη για τα 24 της Μάργκαρετ Κορτ, που κατέχει το ρεκόρ όλων των εποχών.

Ακούγεται όνειρο μακρινό, αφού η Αμερικανίδα θα κλείσει τον Σεπτέμβριο τα 35 της χρόνια, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με αυτή την υπεραθλήτρια.

Ήταν δεδομένο ότι αν η Σερένα σήμερα εμφανιζόταν στα... καλά της, η Κέρμπερ δεν θα μπορούσε να της χαλάσει τα σχέδια, όπως έκανε στον τελικό της Μελβούρνης. Και έτσι ακριβώς έγινε...

Η 28χρονη Γερμανίδα, ωστόσο, ήταν υπέροχη και έδειξε για άλλη μια φορά τις τεράστιες αμυντικές της ικανότητες. Και γι' αυτό ο αγώνας ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και έκανε πολλές φορές τον κόσμο να σηκωθεί και να αποθεώσει τις δύο κοπέλες!

Εντυπωσιακά ράλι και απίθανα χτυπήματα συνέθεσαν το όλο σκηνικό, όμως η Σερένα, χωρίς αμφιβολία, άξιζε τον τίτλο και με το παραπάνω...

Πηγή: SDNA

ΓουίμπλεντονΣερένα ΓουίλιαμςκατάκτησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα