Σερ: Στα δικαστήρια με τον γιο της – Ζητά την πλήρη κηδεμονία του λόγω χρήσης ναρκωτικών

Νομικές διαδικασίες για την απόκτηση της κηδεμονίας της περιουσίας του γιου της, του γιου της, Elijah Blue Allman έχει ξεκινήσει η Σερ, λόγω της έντονης ανησυχίας της για τη μάχη που εκείνος δίνει με τον εθισμό.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, το αίτημα της τραγουδίστριας είναι αν γίνει ο μοναδικός κηδεμόνας, επικαλούμη ότι ο γιος της αδυνατεί τόσο να φροντίσει

τον εαυτό του όσο και να διαχειριστεί τα οικονομικά του, εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών.

Cher files for conservatorship of son Elijah Blue Allman amid his addiction struggles https://t.co/ER5Ir6PF2B pic.twitter.com/arzqs6AhRw

— Page Six (@PageSix) December 27, 2023

Όπως χαρακτησρικά αναφέρει η 77χρονη τραγουδίστρια στα έγγραφα που κατατέθηκαν, ο γιος της αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας του, τα οποία τον εμποδίζουν να διαμορφώσει ή να εκφράσει προτιμήσεις. Επιπλέον, τονίζει την ανησυχία της ότι οποιαδήποτε χρήματα δοθούν στον 47χρονο γιο της, θα δαπανηθούν σε ναρκωτικά, αφήνοντάς τον χωρίς πόρους για να συντηρηθεί και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Τέλος, η Σερ σημειώνει ότι το ετήσιο εισόδημα του Elijah ανέρχεται σε 120.000 δολάρια, ενώ λαμβάνει και χρήματα από ένα καταπίστευμα που άφησε ο αείμνηστος πατέρας του, Gregg Allman.

Η ημερομηνία του δικαστηρίου για την πλήρη κηδεμονία, έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου 2024.

Ο ίδιος ο Elijah είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι πάλευε με τη χρήση ναρκωτικών και τον εθισμό, συμπεριλαμβανομένης μιας περιόδου χρήσης παυσίπονων, ηρωίνης και μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Σταυρακέλλη: «Έπεσε πάνω μου όλη η φωτιά – Το πρόσωπό μου ήταν η μόνη απώλεια»

Καρράς – Τερζής: «Τους τελευταίους μήνες έλυσαν τους λογαριασμούς τους» (Video)

Γιάννης Στάνκογλου: Από την… παραλία οι ευχές του για τις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σερ, – Ζητά,ser, – zita