Σε πτώση η... στάθμη του Ποταμιού

ΠΟΛΙΤΙΚΗΈντυπη Έκδοση

Η δημοσκοπική καθίζηση του Ποταμιού έχει δημιουργήσει κατάσταση συναγερμού στους Αμπελοκήπους, όπου, ενώ πίστευαν ότι θα έχουν μια θεαματική άνοδο των ποσοστών τους, είδαν το ΠΑΣΟΚ να τους απειλεί δημοσκοπικά. Ο Σταύ­ρος Θεοδωράκης έχει ανεβάσει στροφές και επικρίνει πολύ και σκληρά τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ οι βολές από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι

ιδιαίτερα σκληρές.

Στην Κουμουνδούρου επιχειρούν να αποδομήσουν οποι- αδήποτε συνθήκη συνεργασίας με το Ποτάμι εμμένοντας ότι πρόκειται για πολιτικό κατασκεύασμα της διαπλοκής. Επ' αυ­τού ο Θεοδωράκης επιτίθεται λέγοντας ότι ο ίδιος και τα στε­λέχη του κόμματος προέρχονται από την αγορά και δεν είναι του «κομματικού σωλήνα», ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έκανε ανακωχή και έχει εκλεκτικές σχέσεις με πρωτεργά­τες της διαπλοκής στη χώρα. «Ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στα σαλόνια των εργολάβων και είναι όντως πλουσιόπαιδο. Δεν θα δεχτώ να λέει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙ­ΖΑ εμένα λαϊκιστή και διαπλεκόμενο. Ξέρουμε τις διαδρομές του καθενός. Δεν θα δεχθώ επιθέσεις για την ηθική μου» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Μάλιστα στους Αμπελοκήπους θεωρούν ότι η επιλογή του Νικηφόρου Διαμαντούρου ως επικεφαλής του ψηφοδελ­τίου Επικρατείας δίνει κύρος και θεσμικό βάρος στα ψηφο­δέλτιά του, ενώ αποδεικνύει ότι πρέπει να βγουν μπροστά στη διακυβέρνηση της χώρας άνθρωποι ικανοί και με ειδικό βάρος. Στο πλαίσιο αυτό εκτιμούν ότι οι δημοσκοπήσεις τις επόμενες μέρες, όσο θα κλιμακώνεται η καμπάνια τους και θα «στοχοποιούνται» από τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο θα ανεβαίνει το ποσοστό τους.

ποτάμιΣταύρος Θεοδωράκηςεκλογές 2015Issue: 1881Issue date: 10-09-2015Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα