Σε αυτά τα άθλια κλουβιά- λαγούμια κρατούν αιχμάλωτες όσες Κούρδισσες συλλαμβάνουν οι τζιχαντιστές (Photos & Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Οι Κούρδισσες Γιεζίντι που έχουν κατατροπώσει τους τζιχαντιστές στο Κομπάνι και αλλού, προτιμούν να μην πέσουν αιχμάλωτες στα χέρια τους.

Και ο λόγος είναι ένας και απλός. Οι τζιχαντιστές ξεσπούν σε όσες από αυτές αιχμαλωτίζουν, όλο το μένος τους. Δεν μπορούν να χωνέψουν πως γυναίκες μαχήτριες τους προξενούν τόσες απώλειες. Για αρχή όποια αιχμαλωτίσουν, αφού περάσει από φριχτά βασανιστήρια, και ξύλο, την κλειδώνουν σε υπόγεια κελιά.

Τα κελιά δεν είναι στο υπόγειο κάποιου κτιρίου, αλλά σκαμμένα στο χώμα με μια μεταλλική πόρτα να κλείνει

επάνω τους. Το πρωί η πόρτα πυρώνει από τον αφόρητο ήλιο και ο εγκλεισμός γίνεται ανυπόφορος. Το βράδυ, που πέφτει η θερμοκρασία, δύσκολα αντέχει άνθρωπος εκεί μέσα.

Οι σκουριασμένες πόρτες δεν αφήνουν τον ήλιο να περάσει (παρά μόνο τη θερμότητα) και οι αιχμάλωτες βρίσκονται συνέχεια στο σκοτάδι. Όποια θελήσουν, της ανοίγουν την πόρτα, την βγάζουν έξω και είτε τη βασανίζουν, είτε τη χρησιμοποιούν σαν σκλάβα.

Το δίκτυο skynews κατάφερε να φτάσει σε μια τέτοια τοποθεσία και αυτά που κατέγραψε ο φακός σε κάνουν να ανατριχιάζεις. Πολλές από τις γυναίκες με τα νύχια τους, ή με κάποιο πετραδάκι ζωγραφίζουν στους χωμάτινους τοίχους του μπουντρουμιού τους, τα βασανιστήριο που υποβάλλονται. Άλλες πάλι για να αντέξουν, αφήνουν το μυαλό τους να ταξιδέψει και ζωγραφίζουν το σπίτι τους, τα παιδιά τους, τα αδέρφια τους, τον άνδρα που αγαπούν.

Κανείς δεν γνωρίζει που μεταφέρονται στη συνέχεια αυτές οι γυναίκες και κανείς δεν γνωρίζει την τύχη που τους επιφυλάσσουν οι τζιχαντιστές.

τζιχαντιστέςΚουρδιστάνμαχητέςΚούρδισσεςκελιάλαγούμιαβασανιστήριατρομοκρατίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα