Σακίρα – Πικέ: Πώς μία μαρμελάδα φράουλα άναψε τη σπίθα για τον χωρισμό

Σε μία σκληρή διαμάχη έχουν εμπλακεί η 45χρονη σταρ της ποπ Σακίρα και ο 35 χρόνος ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ, μετά τον χωρισμό τους τον Μάιο.

Το τελευταίο κεφάλαιο αυτής της σχέσης γράφεται με την αποκάλυψη ότι η κολομβιανή σταρ κατάλαβε ότι ο Πικέ την απατούσε όταν επιστρέφοντας από ένα ταξίδι είδε στο ψυγείο ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα, που ήταν μισοφαγωμένο.

Η Σακίρα κάνει μία έμμεση, αλλά σαφή αναφορά

στο θέμα αυτό στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Te Felicito».

Στο βίντεο υπάρχει μία σκηνή όπου η Σακίρα ανοίγει το ψυγείο, μέσα από το οποίο προβάλλει το κεφάλι του συνεργάτη της, Ράου Αλεχάνδρο.

Βρήκε «την αλήθεια μέσα στο ψυγείο», είναι η ερμηνεία των φαν της Σακίρα για την συγκεκριμένη σκηνή. Η εξήγηση αυτή είναι πλέον και στοιχείο του ρεπορτάζ για τον χωρισμό της Σακίρα από τον Πικέ, καθώς διάφορες νοτιοαμερικανικές ιστοσελίδες γράφουν ότι όταν η Σακίρα γύρισε από κάποιο ταξίδι στο σπίτι τους, βρήκε στο ψυγείο ένα μισοφαγωμένο βάζο με μαρμελάδα, ενώ στον Πικέ και τα δύο παιδιά τους δεν αρέσει η συγκεκριμένη μαρμελάδα.

Έτσι η Σακίρα υποψιάσθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ShowNews Today. Οι φήμες έλεγαν εδώ και καιρό ότι ο Ζεράρ Πικέ είχε συνδεθεί με την 23χρονη Κλάρα Τσία πριν από τον χωρισμό του με την Σακίρα. Η επίσημη εμφάνιση του Πικέ με τη νέα φίλη του έγινε τον Οκτώβριο, αλλά φημολογείται ότι η σχέση τους είχε αρχίσει αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Η Σακίρα και ο Πικέ χώρισαν ύστερα από 11 χρόνια και λέγεται ότι η σταρ της ποπ σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι μαζί με τα δύο παιδιά της για να είναι μακριά από τον ποδοσφαιριστή. Η μετακόμιση θα είχε ήδη γίνει, αλλά καθυστέρησε λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο 91χρονος πατέρας της τραγουδίστριας, ο οποίος νοσηλεύεται στη Βαρκελώνη.

Πάντως η σούπερ-σταρ έχει λόγο να χαμογελάει παρά τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει με τον Πικέ, καθώς το τελευταίο τραγούδι της, με το οποίο σατιρίζει την απιστία του Πικέ, της εξασφάλισε ένα πολύ σημαντικό ποσό από τα δικαιώματα των πωλήσεων, καθώς έχει γίνει viral στις πλατφόρμες που ανέβηκε, όπως το YouTube και το Spotify.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητη τραγωδία στην Ινδία: Έξι νεκροί σε φεστιβάλ – Σχοινί χαρταετού τούς έκοψε τον λαιμό (Video)

Εκλογές στην Τουρκία: Στις 14 Μαΐου η διεξαγωγή τους – Η ανακοίνωση του Ερντογάν (video)

Κίμπαλ Μασκ: Ο δισεκατομμυριούχος σεφ που είναι αδελφός του Έλον Μασκ

Keywords
Τυχαία Θέματα