Πυροβολισμοί σε κολέγιο στη Γαλλία: Οκτώ τραυματίες - Συνελήφθη ο δράστης (Live video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας άνδρας συνελήφθη και ακόμα ένας καταζητείται μετά την επίθεση στο λύκειο της πόλης Γκρας από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με το BFMTV.

Νωρίτερα, είχαν ακουστεί πυροβολισμοί στον χώρο του σχολείου με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BFMTV ο δράστης άνοιξε πυρ κατά του διευθυντή του σχολείου, τραυματίζοντας τουλάχιστον 8 άτομα. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του BFMTV ο δραστης ήταν ένας 17χρονος-

πιθανόν μαθητής του σχολείου.

Το λύκειο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους.

Ο 17χρονος είχε στην κατοχή του ένα τουφέκι, δύο περίστροφα και δύο χειρομβοδίδες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Παράλληλα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας ζήτησαν από τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών. Σύμφωνα με την αστυνομία είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα. Ωστόσο, οι γαλλικές Αρχές ανακοίνωσαν πως βρίσκονται σε επιφυλακή για τρομοκρατικό χτύπημα μετά το περιστατικό στο λύκειο.

#Grasse Événement de sécurité publique en cours au lycée Alexis de #Tocqueville. Merci de suivre les consignes des autorités locales. pic.twitter.com/JTP62hmtG4

— Ministère Intérieur (@Place_Beauvau) March 16, 2017

«Είδα μαθητές να πηδάνε από τα κάγκελα του σχολείου», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο BFMTV.

ΓαλλίαπυροβολισμοίκολλέγιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα