«Ψυχώ» στον Ψαθόπυργο με μια κρεμασμένη κούκλα και ένα φέρετρο (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Οι κάτοικοι του Ψαθοπύργου δεν πίστευαν στα μάτια τους. Περνώντας από ένα περιφραγμένο χώρο είδαν βραδιάτικα μπροστά τους μία κούκλα κρεμασμένη από ένα δένδρο, όπως επίσης και ένα φέρετρο, ακριβώς κάτω από αυτήν, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

«Επαθα σοκ. Τρόμαξα! Μου ‘φυγε η ψυχή στην κυριολεξία» μας δηλώνει κάτοικος της περιοχής, η οποία και την επόμενη μέρα (το πρωί) επισκέφθηκε το σημείο για να δει την εξέλιξη της υπόθεσης. Ωστόσο τόσο η κούκλα όσο και το φέρετρο δεν είχαν απομακρυνθεί.

Κανείς δεν

γνωρίζει για ποιον λόγο ο εμπνευστής αυτής της ιδέας την υλοποίησε με τέτοιο τρόπο ώστε να «κόψει την χολή» στους περαστικούς.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά, ωστόσο δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε αφού δεν υπάρχει εμπεριστατωμένη εξήγηση και ίσως κάποια από αυτά να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας περιοίκων. Το βέβαιο όμως είναι ότι οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και περιπολικό έφθασε στο σημείο. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της «σκηνής» που συνάντησαν οι περιπατητές. Ιδιαίτερα αυτές που τραβήχτηκαν βράδυ με την κούκλα να αιωρείται και κανείς να μην γνωρίζει τι συμβαίνει! Μάλιστα κάποιοι πριν πλησιάσουν ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα, νόμιζαν πως κάποιος είχε κρεμαστεί στο συγκεκριμένο σημείο. Οσο για το φέρετρο; Οι περισσότεροι έκαναν τον σταυρό τους από το θέαμα!

Πηγή: patrastimes.gr

ΨαθόπυργοςΚούκλαφέρετροΨυχώHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα