Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα δώσουν Κατριβάνου και Διώτη (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δήλωσε ότι θα δώσει αν της ζητηθεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, η οποία είχε ψηφίσει παρών στην ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο, κατά την διάρκεια συνέντευξής της στην ΕΡΤ.

Η Β. Κατριβάνου επεσήμανε ότι

«παρόλες τις διαφωνίες μας, μας ενώνει μια πραγματική και μεγάλη αγωνία να παραμείνουμε ενωμένοι ως ΣΥΡΙΖΑ. Αναγνωρίζουμε ότι οι διαφορές είναι σημαντικές και η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πληγεί επίσης σημαντικά».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Στηρίζω την κυβέρνηση για όλα όσα έχει κάνει αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση και το πάλεψε για να έρθει εδώ που ήρθε και εκβιάστηκε».

Ψήφο εμπιστοσύνης και από την Ηρώ Διώτη

Την ίδια απόφαση πήρε ακόμη μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε επίσης ψηφίσει παρών, η Ηρώ Διώτη. Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η βουλευτής αποκάλυψε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εξηγώντας πως «Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές πριν αποφασίσουμε συλλογικά τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

«Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι επιβεβλημένη, δεν χρειάζεται να το ρωτάμε, για να υπάρξει χρόνος ώστε να γίνουν οι εργασίες ώστε να επανακαθοριστεί η στρατηγική του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας:

«Προφανώς η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο, η συμφωνία είναι οικονομικά μη βιώσιμη και πολιτικά μη διαχειρίσιμη από μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας της Αριστεράς»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Β. Κατριβάνου και η Η. Διώτη είχαν συνυπογράψει την επιστολή των 17 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητείται ενότητα στο κόμμα.

Βασιλική ΚατριβάνουΗρώ ΔιώτηΣΥΡΙΖΑΠΑΡΩΝψήφος εμπιστοσύνηςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα