Πως τρόλαρε τους θαυμαστές του ο μεγαλύτερος σταρ του youtube

ΚΟΣΜΟΣ

Πριν λίγες μέρες, ο Σουηδός κωμικός Felix Kjellberg, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός ως PewDiePie σόκαρε τον κόσμο του διαδικτύου όταν ανακοίνωσε ότι το youtube τον αναγκάζει να κλείσει το κανάλι του, το οποίο ακολουθούν 50 εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές του.

Μάλιστα, ανέβασε σχετικό βίντεο την Παρασκευή, με τίτλο «καταργώ το κανάλι μου», στο οποίο εξηγούσε ότι το youtube του κάνει πόλεμο, με αποτέλεσμα

να έχει μειωθεί η επισκεψιμότητα στο κανάλι του. «Δεν είναι αστείο», προειδοποίησε, «προτιμώ να το κλείσω από το να το αφήσω να πεθάνει».

Το youtube αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε ότι η επισκεψιμότητα του καναλιού του PewDiePie δεν έχει μειωθεί σημαντικά και ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν unsubscribers.

Ο 27χρονος, που αρέσκεται σε μακροσκελείς μονολόγους στα βίντεο που ανεβάζει, επανήλθε εξηγώντας ότι πρόκειται για τρολάρισμα και καθησυχάζοντας τους θαυμαστές του ότι θα συνεχίσει να ανεβάσει βίντεο.

Τα ετήσια κέρδη του PewDiePie από το κανάλι του στο youtube έφτασαν το 2016 τα 15 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Forbes.

PewDiePieYoutubeτρολάρισμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα