ΠΑΣΟΚ: Ψάχνουν να βρουν πως «έπεσαν τόσο έξω» με Κασσελάκη

Χθες σας γράφαμε ότι το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη και στην νίκη του στον πρώτο γύρο. Τους λόγους τους εξήγησε ο ίδιος και μπορείτε να τους αναζητήσετε.

Ωστόσο, αυτό που συζητάνε στην Χαριλάου Τρικούπη είναι πως παρότι το ΠΑΣΟΚ έχει έμπειρα στελέχη με πλούσια κυβερνητική θητεία, τα οποία ειδικεύονται στις πολιτικές αναλύσεις, σχεδόν

κανείς δεν προέβλεψε τα όσα επρόκειτο να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κασσελάκη μάλιστα υπήρχαν διαρροές από οι οποίες έκαναν λόγο για «επικοινωνιακή φούσκα».

Βέβαια για να μην γινόμαστε άδικοι υπήρξαν στελέχη κοντά στον Νίκο Ανδρουλάκη τα οποία δεν απέκλειαν ένα καλό πλασάρισμα του Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά κανείς δεν έβλεπε πως θα μπορούσε να είναι πρώτος και μάλιστα με αυτά τα ποσοστά.

Το σίγουρο είναι πως, σε περίπτωση που ο Κασσελάκης καταφέρει να εκλεγεί αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να προχωρήσει σε έναν νέο σχεδιασμό της επικοινωνιακής στρατηγικής του, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα νεανικά κοινά, για τα οποία δίνεται η μεγάλη μάχη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Καρτερός απαντά σε Σκουρλέτη για το αν οφείλει να παρέμβει ο Τσίπρας στη μάχη διαδοχής

ΟΗΕ: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Ράμα (Photo)

ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο Ανδρουλάκης δε λέει κουβέντα για τον… Κασσελάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα