ΠΑΣΟΚ: Ποιους θα κάνει… Υπουργούς ο Ανδρουλάκης

Με το ΠΑΣΟΚ να δίνει τη μάχη του για να εδραιωθεί στην 2η θέση στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, ούτως ώστε να γίνει το πρώτο βήμα για να κερδηθεί η Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για πρώτη φορά για την… κυβέρνηση

του.

Μπορεί να είναι νωρίς ή ακόμα να μην υπάρχει εικόνα που να δείχνει πως η πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας αποδυναμώνεται, ωστόσο ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη του στον Real Fm περιέγραψε τα βασικά χαρακτηριστικά μίας… δικής του κυβέρνηση.

«Έχω επιλέξει στρατηγικά να περπατήσουμε στον δύσκολο δρόμο μέχρι το τέλος. Γιατί αυτός ο δρόμος θα φέρει στο προσκήνιο μία νέα γενιά να διοικήσει την Ελλάδα. Συνέπεια, αξιοπρέπεια, σεβασμός στον πολίτη, με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινές αγωνίες, κοινή ιδεολογική βάση», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναπτύσσοντας τις σκέψεις του για την πορεία του κόμματος.

«Και όχι ανθρώπους που θα τους φέρει ο Ανδρουλάκης στο προσκήνιο και θα τους κάνει υπουργούς. Δεν θα κάνω κανέναν υπουργό. Ο καθένας, με τη δική του προσπάθεια, ας έρθει κοντά μας να χτίσουμε τη σύγχρονη μεγάλη κεντροαριστερά. Και απευθύνομαι στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, που θέλουν ένα νέο μοντέλο διοίκησης και πιστεύουν στο προοδευτικό πρόσημο άσκησης πολιτικής. Διότι, η σημερινή –τυπικά- αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να είναι χορηγός της Νέας Δημοκρατίας. Διότι παίζει επικοινωνιακά, λαϊκίστικα», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης περιγράφοντας για πρώτη φορά το σχέδιο του για μία μελλοντική κυβέρνηση με κορμό το ΠΑΣΟΚ.

Το όραμά του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η κεντροαριστερά να ξαναγίνει κυβέρνηση κάνοντας την Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα, με καθολικό σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ισχυρό κοινωνικό κράτος και ανθεκτική ανταγωνιστική οικονομία που θα ανοίξει καλές θέσεις εργασίας».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Στο Παρίσι με τον Τάιλερ και τη Φάρλι

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες από τον Στέφανο Κασσελάκη στους δημοσιογράφους

Τι κρύβει ο Μεγάλος Περίπατος – Ο Πολάκης καταγγέλλει

Keywords
Τυχαία Θέματα