Παππάς: «Θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης» – «Απάντηση» με χαμόγελο για τον 2ο γύρο

Με ένα χαμόγελο απάντησε ο Νίκος Παππάς στο ερώτημα των δημοσιογράφων: «ποιον θα στηρίξει στον επόμενο γύρο» των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η παράταξη μας βγαίνει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία. Είναι μια απόδειξη ότι πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτατα στον μετασχηματισμό του κόμματος μας σε μια αριστερή προοδευτική δημοκρατική παράταξη», επισήμανε, ευχαριστώντας όλους όσους εργάστηκαν ακούραστα για «αυτή τη μεγάλη δημοκρατική γιορτή».

»Σε κάθε περίπτωση, όπως παλιά, όπως και τώρα, όπως

και πάντα, θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης, για να γίνει πιο δυνατή και θα συνεχίσω με κάθε ικμάδα των δυνάμεων μου να υπερασπίζομαι όσα με καθαρότητα παρουσίασα στην προεκλογική αυτή περίοδο», τόνισε.

«Από αύριο όλοι οι συνυποψήφιοι -τους οποίους ευχαριστώ για το υψηλό επίπεδο ήθους και ποιότητας διαλόγου κατά την προεκλογική περίοδο- έχουμε υποχρέωση, από όποια θέση μας έταξε ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ, ο προοδευτικός κόσμος, να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή, να υπηρετήσουμε την παράταξη της νίκης», πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Πάμε για τη νίκη» – Ραντεβού την επόμενη Κυριακή στις κάλπες

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κάτι τρέχει με την καταμέτρηση στην Κουμουνδούρου

Φάμελλος: «Η μεγάλη συμμετοχή δείχνει την αγωνία του κόσμου – Ψήφισαν 147.000»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παππάς, – Απάντηση,pappas, – apantisi