Παντελής Καψής: Πολιτικός επίτροπος ο Μουλόπουλος στον ΔΟΛ

MEDIA

«Διορισμό πολιτικού επιτρόπου» χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Βασίλη Μουλόπουλου στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ο Παντελής Καψής, κάνοντας λόγο για κυβερνητικές σκοπιμότητες.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις του Οργανισμού, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών, ο πρώην υπουργός, ανέφερε μιλώντας στον Flash 96: «Ελήφθη μία απόφαση, να αναλάβει τον δημοσιογραφικό κατά κάποιο τρόπο έλεγχο ή συντονισμό ή διαχείριση του Βήματος και των Νέων ο κ. Μουλόπουλος, την ώρα που δεν ήταν αυτό το πρόβλημα

του συγκροτήματος. Το πρόβλημα του συγκροτήματος είναι οικονομικό».

«Ο διορισμός ενός, ας μου επιτραπεί ο όρος, πολιτικού επιτρόπου, ο οποίος έκανε και προγραμματικές δηλώσεις, ποιά κριτική είναι αποδεκτή από εδώ και στο εξής, μόνο η τεκμηριωμένη κριτική, λέει και ποιοί θα βγαίνουν στο Βήμα F.M., δεν μπορεί ο κ. Πάγκαλος, λέει, να αποκαλεί τον πρωθυπουργό τσογλάνι, έκανε δηλώσεις δηλαδή λογοκριτικού χαρακτήρα, μοιραία προκάλεσαν πάρα πολύ σοβαρά ερωτηματικά», επισήμανε.

«Ότι η κίνηση αυτή υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, τον έλεγχο του Βήματος και των Νέων κυρίως και του Βήμα F.M. φυσικά, από την κυβέρνηση. Δόθηκε η εντύπωση ότι υπήρξε μία μυστική, να το πω, συνδιαλλαγή», κατέληξε.

ΚαψήςΜουλόπουλοςΔΟΛΚυβέρνησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα