Συγκινημένη η Παγώνη για την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό: Η ζωή είναι δευτερόλεπτα (Video)

Με τα καλυτέρα λόγια και συναισθηματικά φορτισμένη μίλησε η Ματίνα Παγώνη για την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό που σκοτώθηκε την Πέμπτη (3/1) σε τροχαίο στην Περιφερειακή Υμηττού.

«Ήταν φοβερός άνθρωπος, ένα πολύ καλό παιδί και πολύ καλή γιατρός», σχολίασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όπως είπε την έβλεπε καθημερινά, καθώς τα γραφεία τους στο Νοσοκομείο Γεννηματάς ήταν δίπλα.

«Τι

ακριβώς συνέβη δεν ξέρω. Σε μας μεταφέρθηκε στις 5 το πρωί νεκρή. Την έφεραν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, που έτυχε να εφημερεύει κιόλας… Το μόνο που ξέρω και που μάθαμε από τους αστυνομικούς ήταν ότι για περίπου ένα χιλιόμετρο ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Η ζωή είναι τόσο λίγη, που δεν είναι λεπτά, είναι δευτερόλεπτα» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Η 29χρονη κοπέλα σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό που οδηγούσε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέμεινε εκεί για τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο, στην έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού προς Κατεχάκη.

Η νεαρή γυναίκα, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι έκανε λάθος, έκανε αναστροφή σε εκείνο το σημείο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ταξί μετωπικά και να χάσει τη ζωή της.

Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ταξί, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο, τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναμένονται δύο νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες (Video)

Θρίλερ στη Μάνδρα: Νεκρός 17χρονος από σφαίρα στο κεφάλι – Τι κατέθεσε ο αδελφός του

Keywords
Τυχαία Θέματα