Ούμα Θέρμαν και Printemps: Συνδυασμός εκτυφλωτικής χριστουγεννιάτικης λάμψης (Photos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ούμα Θέρμαν εγκαινίασε στο Παρίσι χθες βράδυ τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Printemps Haussmann.

#UmaThurman dazzles in @dolcegabbana in Paris, plus more star spotting https://t.co/Btt8Poj0Og pic.twitter.com/2LD6Zl9Wxe

ET Canada (@ETCanada) 3 November 2016

Η 46χρονη σταρ ταινιών όπως "Kill Bill" και "Pulp Fiction" έκοψε την κορδέλα έχοντας δίπλα της τον διευθυντή του Printemps Πάολο Ντε Σεζάρε πριν από τη φωταγώγηση ενός χριστουγεννιάτικου δένδρου στολισμένου με παπούτσια Jimmy Choo και κούκλες. Καθεμιά από τις 11 βιτρίνες του καταστήματος παρουσιάζει ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο πίνακα με νεράιδες, πρόσωπα των παραμυθιών και οπτικά εφέ.

Season's greetings at @Printemps #seasonsgreetings #christmas #paris #printemps #shopping #paris #mode #fashion #brands #luxe #luxury pic.twitter.com/NmroKWjRXn

— MyConciergeWorldwide (@MyConciergeWW) 28 October 2016

Τα μεγάλα καταστήματα επενδύουν σημαντικά στο στολισμό των βιτρινών, ο οποίος συχνά είναι ένα έργο τέχνης και μια πολυαναμενόμενη στιγμή για την παρισινή ζωή. Οι διακοσμητές τους συνήθως σε συνεργασία με γνωστές φίρμες προσπαθούν να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό και να αυξήσουν τα κέρδη διαφυλάσσοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων.

ΠαρίσιΟύμα ΘέρμανPrintemps Haussmannχριστουγεννιάτικη βιτρίναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα