Ορεινή Αρκαδία: Αυτό είναι το ξενοδοχείο στο οποίο… απέδρασαν Κασσελάκης-Τάιλερ (Photos)

Mίνι διακοπές στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ – λιγο πριν ο πρώτος καταταγεί στον στρατό για να υπηρετήσει τη θητεία του.

Το ζευγάρι επέλεξε για τις ολιγοήμερες διακοπές του, που ξεκίνησαν την Κυριακή, να διαμείνει στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Μάννα».

Το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έφαγαν στην «Ταβέρνα του Ιωσήφ», στο χωριό Μαγούλιανα, παραγγέλνοντας παϊδάκια, αγριογούρουνο και μπριζόλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K-STUDIO (@k_studio_gr)

Η ιστορία του ξενοδοχείου Manna

Πρόκειται για ένα ιστορικό καταφύγιο 5 αστέρων σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, στο αρχαίο ελατοδάσος του όρους Μαινάλου, στην καρδιά της Πελοποννήσου.

Eίναι το πρώην σανατόριο «Μάνα», που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 µ., στη θέση Κορφοξυλιά, σε απόσταση 3 χλμ. από τον οικισμό Μαγούλιανα και λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Βυτίνα, το οποίο είχε κατασκευαστεί στα μέσα της δεκαετίας του 1920.

Εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 1930 και λειτουργούσε μέχρι το 1970. Πρόσφατα μετατράπηκε σε 5άστερο ξενοδοχείο με 32 δωμάτια.

Το σανατόριο είχε κατασκευαστεί με εράνους και πρωτοβουλία της αδελφής του Παύλου Μελά, Άννας (γνωστής ως «Μάνας του Στρατιώτη»), με σκοπό την περίθαλψη των τραυματιών από τους πολέμους και τη νοσηλεία των φυματικών ασθενών.

Το παλιό σανατόριο, που είναι έργο Λαγκαδινών μαστόρων, είναι κατασκευασμένο από γκρίζα ασβεστολιθική πέτρα και εμφανίζει νεοκλασικές επιρροές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANNA, Arcadia Greece (@mannaarcadia)

Οι παροχές

Ο βραβευμένος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, εμπνευσμένος από την αρκαδική γη, δημιουργεί μια παραδοσιακή και ταυτόχρονα σύγχρονη γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Τα πιάτα είναι βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και παρασκευάζονται με προϊόντα υψηλής ποιότητας, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, χειροποίητα ζυμαρικά και κρέατα αμιγώς της περιοχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANNA, Arcadia Greece (@mannaarcadia)

Στο μπαρ σε στυλ φαρμακείου υπάρχει μεγάλη ποικιλία από malt ουίσκι και οινοπνευματώδη ποτά από διάφορες χώρες του κόσμου.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του MANNA μπορούν να απολαύσουν θεραπείες στις αίθουσες περιποίησης του Wellness Hub, του spa του ξενοδοχείου, που διαθέτει σάουνα και χαμάμ, γυμναστήριο και μία θερμαινόμενη πισίνα σχεδιασμένη να μοιάζει με σπήλαιο με φεγγίτες.

Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και ένα πλήθος δραστηριοτήτων, όπως ράφτινγκ, κανό, συγκομιδή μελιού, ποδηλασία, ιππασία, σκι και πεζοπορία κατά μήκος του πιο εκτεταμένου δικτύου μονοπατιών της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Επίθεση στην Ερμού: Απολογείται ο άνδρας που μαχαίρωσε την 22χρονη (video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου

Σοβαρό τροχαίο στον Σκαραμαγκά – Ένας νεκρός και μία τραυματίας



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ορεινή Αρκαδία, Αυτό, Κασσελάκης-Τάιλερ Photos,oreini arkadia, afto, kasselakis-tailer Photos