Οι εννέα ατάκες της Αντζελίνα και του Μπραντ που... τα είπαν όλα για τη σχέση τους

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί οι φήμες για χάσμα μεταξύ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ να επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, όμως, όπως λέει και η λαϊκή σοφία, "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά".

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το ζευγάρι εδώ και καιρό έστελνε μηνύματα -ο ένας στον άλλο; και οι δύο προς τον έξω κόσμο;- ότι η σχέση αντιμετώπιζε προβλήματα, κατά πάσα πιθανότητα, ανυπέρβλητα, προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά το τέλος της.

Εδώ, λοιπόν είναι εννέα ατάκες από το όχι και τόσο

μακρινό παρελθόν, που σύμφωνα με τον Independent, στήνουν το σκηνικό για τον χωρισμό.

Αντζελίνα Τζολί

«Νομίζω ότι είναι μια πραγματικότητα του γάμου ότι περνάς δυσκολίες και ότι πρέπει να τις αγκαλιάσεις και να ξέρεις ότι είναι μέρος του γάμου σου και ότι ο δεσμός ισχυροποιείται όταν τις περνάς μαζί» (BBC News, 2015)

«Ο Μπραντ έχει επεκτείνει τη ζωή μου με τρόπους που ούτε καν φανταζόμουν. Κάναμε οικογένεια. Δεν είναι μόνο ο έρωτας της ζωής μου, είναι η οικογένειά μου. Αυτό είναι πολύτιμο για μένα» (Marie Claire, 2012)

«Δεν έχω πολλούς φίλους για να μιλάω. Εκείνος είναι στην πραγματικότητα ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μιλάω» (Marie Claire)

«Είστε μαζί και είστε δύο διαφορετικά άτομα και εμπνέει ο ένας τον άλλο, προκαλεί ο ένας τον άλλο, συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, τρελαίνει όμορφα ο ένας τον άλλο» (Elle, 2014)

Μπραντ Πιτ

«Υπάρχει ένα βαθύτερο αίσθημα όταν βλέπω όλα τα πράγματα που έχουμε περάσει η σύζυγός μου κι εγώ: όλες οι επιτυχίες και αποτυχίες και μεγάλα πάθη και μεγάλοι καυγάδες. Το ότι τα έχουμε όλα αυτά μαζί είναι κάτι που δεν μπορώ να συλλάβω απόλυτα, αλλά για μένα είναι πιο δελεαστικό από μια νέα σχέση» (BBC News, 2015)

«Γνωριζόμαστε τόσο καλά που ένα βλέμμα της και το ξέρω, τα θαλάσσωσα σε αυτή τη σκηνή» (Glamour Germany)

«Δεν υπάρχουν μυστικά στο σπίτι μας. Λέμε στα παιδιά “η μαμά κι ο μπαμπάς θα φιληθούν” κι αυτά κάνουν “άου, αηδία”! Αλλά το απαιτούμε» (USA Weekend, 2011)

«Ένα από τα καλύτερα, πιο έξυπνα πράγματα που έκανα ήταν να δώσω στα παιδιά μου την Άντζι για μητέρα τους» (Parade, 2011)

«Μερικά πρωινά ξυπνάω και μου κόβεται η ανάσα» (Ε! News, 2008)

Αντζελίνα ΤζολίΜπραντ ΠιτδιαζύγιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα