Οι 4 πιο ανατριχιαστικές επεμβάσεις επανόερθωσης προσώπου (Σκληρές εικόνες)

ΚΟΣΜΟΣ

Άνθρωποι που είτε από επίθεση είτε από ατύχημα, τραυματίστηκαν σοβαρά στο πρόσωπο και παρότι επέζησαν, χωρίς τις επεμβάσεις δεν είχαν πιθανότητες για μια φυσιολογική ζωή.

Η Κόνι Κουλπ, 50 ετών, από το Οχάιο των ΗΠΑ τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο από τα πυρά του συζύγου της. Η σφαίρα είχε διαλύσει τη μύτη, τα μάγουλα, ολόκληρη την άνω γνάθο και ένα μάτι. Μετά από πολύωρη επέμβαση και τοποθέτηση επιθεμάτων, η Κουλπ ξαναβρήκε το πρόσωπό της.

Ο

Ρίτσαρντ Νόρι τραυματίστηκε βαριά το 1997 από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ συμμοριών. Οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή, ωστόσο το πρόσωπό του έμεινε παραμορφωμένο και ο ίδιος αναγκαζόταν να κυκλοφορεί με μάσκα.

Το 2012 ξαναμπήκε στο χειρουργείο για την ειδική επέμβαση επανόρθωσης. Πλέον κυκλοφορεί χωρίς μάσκα.

Η Κάρλα Νας, λάτρης της άγριας ζωής δέχτηκε επίθεση από τον χιμπατζή που είχε για κατοικίδιο ο φίλος της. Η ζημιά ήταν εκτεταμένη σε μάτια, μύτη, χείλια, μάγουλα κι αυτιά. Το 2011 μπήκε στο χειρουργείο για μια ολική επανορθωτική προσώπου.

Η Ισαβέλα Ντινουάρ έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο, ο οποίος της έσκισε τα χείλη, τη μύτη, μέρος από τα μάγουλα. Η επέμβαση στο πρόσωπό της ήταν η πρώτη κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς η τεχνική των επιθεμάτων.

πρόσωποτραυματισμοίεπέμβασηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα