«Όχι» στο φορολογικό νομοσχέδιο από τους ελεύθερους επαγγελματίες: Κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας (Photos)

Την αντίθεσή τους στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης εξέφρασαν ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συγκεντρωθέντες από την πλατεία Κοραή πορεύτηκαν στο Σύνταγμα και με κύρια συνθήματα «Οι επαγγελματίες έχουμε φωνή, αυτό το νομοσχέδιο να αποσυρθεί», «Αυτό το νομοσχέδιο, αυτή η πολιτική των μονοπωλίων είναι εντολή», «Αφορολόγητο η απαίτησή μας δε θα παζαρέψουμε

άλλο τη ζωή μας», ζήτησαν την απόσυρση του σχεδίου νόμου.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενοι και μισθωτοί δικηγόροι, μηχανικοί, φοροτεχνικοί. Στο Σύνταγμα και τη Βουλή και οι οδηγοί ταξί, που ξεκίνησαν από τα γραφεία του ΣΑΤΑ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας αποκαταστάθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας.

Η ΕΛΑΣ είχε προχωρήσει νωρίτερα σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Σταδίου.

Διαβάστε επίσης:

Σαλαμίνα: Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της 43χρονης – Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και το panic button (videos)

Kαιρός: Πότε θα βρέξει στην Αττική – Τι περιμένουμε τις επόμενες ημέρες (Video/Χάρτης)

Ηλεία: Οριστικό «λουκέτο» από την ΑΑΔΕ σε πρατήριο καυσίμων – Είχε παράνομες δεξαμενές πετρελαίου ναυτιλίας (video/photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όχι, Κατέκλυσαν, Αθήνας Photos,ochi, kateklysan, athinas Photos