Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Γείτονας της 43χρονης περιγράφει τον εφιάλτη που ζούσε από τον 71χρονο σύντροφό της – «Την ζήλευε παθολογικά»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για τον εφιάλτη που ζούσε η 43χρονη μητέρα από την Σαλαμίνα στα χέρια του 71χρονου πρώην συντρόφου της μέχρι σήμερα το πρωί όταν βρέθηκε νεκρή στο πατρικό της, στα Αμπελάκια.

Τις τελευταίες ημέρες, το θύμα είχε φύγει από το σπίτι της αναζητώντας καταφύγιο στην μονοκατοικία επί της οδού Αίαντος, όπου μένει η μητέρα και η αδελφή της, προκειμένου να γλιτώσει από το ξύλο και την κακοποίηση με δράστη τον μέχρι πρότινος σύντροφό της.

Όπως περιγράφει στο protothema.gr

ένας γείτονας της 43χρονης, μόλις την Παρασκευή, ο 71χρονος ξυλοκόπησε άγρια την αδικοχαμένη μητέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να περπατά με «πι».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του γείτονα της 43χρονης:

Παρόλο που το θύμα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι και χθες παρακολουθώντας κάθε της κίνηση.

«Την κλώτσαγε, τη χτύπαγε, τη φώναζε π… Την Παρασκευή η κοπέλα φώναζε, φώναζε όχι για το αυτοκίνητό της, φώναζε για το κινητό της, να ειδοποιήσει τη μητέρα της γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Την είχε χτυπήσει άσχημα. Βγήκε για λίγο, φώναξε το παιδάκι ”πάμε να πάρουμε λίγο αέρα στην παραλία” και μέχρι το πεύκο έφτασε, δεν μπορούσε να πάει πιο κάτω. Πιο παλιά άκουγα φασαρίες, δεν είχα δει να τη χτυπάει. Την ίδια ημέρα, την Παρασκευή το βράδυ, άνοιξε το παράθυρο, την είδε και της φώναζε» δηλώνει ο γείτονας του θύματος.


«Εχθές τον είδα πάλι που κατέβηκε στο στενάκι, πιο πάνω από το σπίτι. Την Παρασκευή την χτύπησε στο σώμα, την άκουγα που φώναζε η κοπέλα ότι πονάει και στο πόδι», προσθέτει ο γείτονας του θύματος ενώ τονίζει πως ο 71χρονος ζήλευε παθολογικά την 43χρονη εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας που είχε το ζευγάρι.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Σαλαμίνα, Γείτονας, 43χρονης, 71χρονο, – Την,egklima, salamina, geitonas, 43chronis, 71chrono, – tin