Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να γίνει «ο Θεός» της Γιουνάιτεντ

ΑΘΛΗΤΙΚA

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε στον Έρικ Καντονά ότι να γίνει «ο πρίγκιπας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι αρκετό». Θέλει να γίνει «ο Θεός» του Όλντ Τράφορντ.

Ο Καντονά είναι πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος παρέμεινε στον σύλλογο για 5 χρόνια, και κατά την παραμονή του στους «κόκκινους διαβόλους», η ομάδα κέρδισε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας σε πέντε σεζόν και 2 νταμπλ. Του είχαν δώσει το παρατσούκλι «ο Βασιλιάς» κατά την παραμονή του στην ομάδα και έστειλε ένα μήνυμα στον Ζλάταν ότι δεν θα μπορέσει να

φορέσει το…«στέμμα» του, αλλά θα μπορούσε να γίνει τουλάχιστον ο νέος πρίγκιπας της Γιουνάιτεντ, αφού μπήκε στον σύλλογο μετά από μια ελεύθερη μεταγραφή.

Παρόλα αυτά, ο 34χρονος Σουηδός απάντησε με το συνηθισμένο του στυλ: «Θαυμάζω τον Καντονά και άκουσα τι είπε», δήλωσε ο Ίμπρα στην σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet». «Αλλά δεν θα είναι ο Βασιλιάς της Μάντσεστερ. Θα είμαι ο Θεός της Μάντσεστερ».

Ο Καντονά, ο οποίος σκόραρε 82 γκολ σε 185 συμμετοχές με την ομάδα, καλωσόρισε τον Ιμπραΐμοβιτς στον σύλλογο και του πρόσφερε να έχει στην φανέλα το νούμερο 7 σε ένα βίντεο για το Eurosport.

O Καντονά είπε: «Έχω ένα προσωπικό μήνυμα για τον Ζλάταν: Αποφάσισες να ντυθείς στα κόκκινα. Είναι η καλύτερη απόφαση που έκανες ποτέ.»

«Όταν μπεις στο «Τheatre of Dreams, όταν μπορείς να νιώσεις τα φαντάσματα των θρύλων που έχουν βρεθεί εδώ, όταν σκοράρεις αυτό το πρώτο γκολ ακριβώς μπροστά από το ‘Στέτφορντ Εντ’, όταν ακούσεις τον κόσμο να φωνάζει το όνομα σου, όταν η καρδιά σου θα χτυπάει τόσο δυνατά που θα νομίζεις ότι θα βγει από το στήθος σου, όταν νιώσεις ότι θα τους αγαπήσεις όσο θα σε αγαπήσουν και αυτοί, τότε θα ξέρεις, φίλε μου, ότι τελικά είσαι σπίτι.»

«Και κάτι τελευταίο, μπορεί να υπάρξει μόνο ένας ‘Βασιλιάς’ στην Μάντσεστερ. Μπορείς να είσαι ο πρίγκιπας αν το θέλεις. Και το νούμερο 7 είναι δικό σου αν ενδιαφέρεσαι. Αυτό είναι το δώρο μου προς εσένα…Ο Βασιλιάς έχει φύγει! Να ζήσει ο πρίγκιπας!»

Η Γιουνάιτεντ θα ταξιδέψει προς την Κίνα την Τετάρτη για την προετοιμασία της για την νέα σεζόν, αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς είναι πιθανό να μείνει πίσω από τον Τζοζέ Μουρίνιο με τον τεχνικό να σκέφτεται να δώσει στον επιθετικό το παρθενικό του παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» κόντρα στην Γαλατασαράι στις 30 Ιουλίου ή κόντρα στην Έβερτον στις 3 Αυγούστου.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτςο Θεόςο πρίγκιπαςΚαντονάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα