Η εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ «έκλεψε» τον λόγο της Μισέλ του 2008 (Videos)

ΚΟΣΜΟΣ

Εντυπωσίασε η σύζυγος του υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ Μελάνια, όταν στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων εκφώνησε τον λόγο που θα «έδινε πόντους» στην υποψηφιότητα του Ντόναλντ. Η ίδια αποκάλυψε αργότερα σε τηλεοπτική εκπομπή στο Today show ότι τον έγραψε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου μόνη της με την ελάχιστη δυνατή βοήθεια.

Όμως προκλήθηκε σάλος όταν διαπιστώθηκε ότι ο λόγος της υποψήφιας πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

ήταν ξεπατικωτούρα από την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα το 2008, η οποία πραγματικά είχε κερδίσει το κοινό και τις εντυπώσεις και είχε συμβάλλει στη διαμόρφωση θετικής άποψης για τον τότε υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Λίγη από τη δόξα φαίνεται λοιπόν ότι ήθελε να κλέψει και η Μελάνια Τραμπ, η οποία «έκλεψε» πολλά από τα σημεία κλειδιά της ομιλίας της Μισέλ.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ακριβώς στα ίδια σημεία χειροκροτούσε το κοινό το 2008 την Μισέλ Ομπάμα και ακριβώς στα ίδια σημεία χειροκροτούσαν οι οπαδοί των Ρεπουμπλικάνων την Μελάνια Τραμπ.

Όπως είπε η Μελάνια Τραμπ στο Today Show και στον Matt Lauer «τον διάβασα μια φορά και αυτό ήταν. Επειδή τον έγραψα…με την ελάχιστη δυνατή βοήθεια».

Δύο παράγραφοι στην ομιλία της Μελάνια που αναφέρονται στην οικογένεια, στις οικογενειακές αρχές και αξίες και τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια, τα οποία θέλει να «περάσει» και στα παιδιά της είναι σχεδόν ίδιες με την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα το 2008.

Σχεδόν στη μισή της ομιλία η κα Τραμπ δήλωνε: Οι γονείς μου μου έδειξαν τις αρχές του να δουλεύεις σκληρά για ό,τι θέλεις στη ζωή. Η δουλειά σου είναι ο δεσμός σου και κάνεις αυτό που λες και κρατάς τις υποσχέσεις σου. Το να φέρεσαι με σεβασμό στους ανθρώπους».

Η Μισέλ Ομπάμα έλεγε το 2008: Ο Μπαράκ κι εγώ μεγαλώσαμε με τόσες ίδιες αρχές: Το να δουλεύεις σκληρά για ό,τι θέλεις στη ζωή. Η δουλειά σου είναι ο δεσμός σου και κάνεις αυτό που λες. Το να φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους ανθρώπους, ακόμα κι όταν δεν τους γνωρίζεις ακόμα και όταν δεν συμφωνείς μαζί τους».

Η Μελάνια Τραμπ ήθελε να δώσει έμφαση στην ανάγκη να περάσει αυτά τα μαθήματα στις επόμενες γενιές, «γιατί θέλουμε τα παιδιά μας σε αυτό το έθνος να γνωρίζουν ότι το μόνο όριο στα επιτεύγματα τους είναι η δύναμη των ονείρων και η θέληση να εργάζεσαι για αυτά».

Όπως ακριβώς είχε πει και η Μισέλ Ομπάμα: Θέλουμε τα παιδιά μας και τα παιδιά αυτού του έθνους να γνωρίζουν ότι το μοναδικό όριο για τα επιτεύγματά τους είναι το να φθάσουν τα όνειρα τους και τη θέληση να εργαστούν για αυτά».

Πάντως ο Ντόναλντ Τραμπ στήριξε τη σύζυγό του και δήλωσε πολύ περήφανος για την ομιλία της στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων.

It was truly an honor to introduce my wife, Melania. Her speech and demeanor were absolutely incredible. Very proud! #GOPConvention

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 19 July 2016

Μελάνια ΤραμπΜισέλ Ομπάμαομιλία ΜελάνιαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα