Ο Ρονάλντο αναδεικνύεται σε αστέρι του χορού (photos- Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιδεικνύει και τις χορευτικές του ικανότητες σε νέα διαφήμιση που πρωταγωνιστεί και αφήνει άφωνο το κοινό.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει το δικό του moonwalk και εντυπωσιάζει. Στη νέα διαφήμιση αθλητικών παπουτσιών που πρωταγωνιστεί, ανοίγει «το κουτί» με τα γνωστά ποδοσφαιρικά του κόλπα και τα εντάσσει στη χορογραφία του. Κυριολεκτικά σκίζει

τη σκηνή και γοητεύει με τις κινήσεις του.

Και μπορεί, όπως γράφει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail, να χώρισε πρόσφατα από το γνωστό μοντέλο Ιρίνα Σαϊκ, ωστόσο με αυτές τις φιγούρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάνει μεγάλη «ζημιά».

Ωστόσο, στο παρασκήνιο της συγκεκριμένης διαφήμισης υπήρξαν θέματα αφού ο μεγάλος του χορηγός η NIKE, που τον πληρώνει 5,5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο, τον ανάγκασε να αποσύρει από τη διαφημιστική προβολή μοντέλα που ήταν ανταγωνιστικά των δικών της.

Στο μεταξύ, στη λίστα των πλουσιότερων ποδοσφαιριστών το Goal.com κατατάσσει τον αρχηγό της εθνικής ομάδας Πορτογαλίας, στην πρώτη θέση. Ο 30χρονος είναι ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με προσωπική περιουσία που ανέρχεται σε 152 εκατομμύρια λίρες, 7 εκατομμύρια περισσότερα από το μεγάλο αντίπαλο του Λάιονελ Μέσι.

«Ίσως λοιπόν και ο Μέσι θα έπρεπε να ξεσκονίσει τα βήματα του τανγκό, αν θέλει να ανταγωνιστεί επί ίσοις όρους τον αντίπαλό του. Τότε πραγματικά η αναμέτρησή τους θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον» σημειώνει το ρεπορτάζ.

ΡονάλντοδιαφήμισηχορόςNikeαθλητικά παπούτσια
Keywords
Τυχαία Θέματα