Ο Κύρτσος «αποθεώνει» Κουτσούμπα, αλλιώς…

Εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου για τον Δημήτρη Κουτσούμπα, καθώς όπως λέει «βάζει δύσκολα στην κυβέρνηση» με τη θέση που εξέφρασε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Για τον Γιώργο Κύρτσο, ο γγ του ΚΚΕ «κάλυψε από άλλο ιδεολογικό χώρο τις θέσεις Σαμαρά και ταυτίστηκε με τον προβληματισμό σημαντικού μέρους της βάσης της ΝΔ», εν ολίγοις βγήκε από «δεξιά» στον Μητσοτάκη σε ένα ζήτημα δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται

πως ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαγγελματική κατάρτιση, υποστήριξε ότι ο γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια οδηγεί σε γονέα 1 και γονέα 2, καθώς και σε ακραία εμπορευματοποίηση της γυναίκας μέσω της παρένθετης κύησης.

Η ανάρτηση Κύρτσου

«Έβαλε δύσκολα στην κυβέρνηση ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ με την παρέμβασή του στη Βουλή κατά του γονέα 1-γονέα 2 και της παρένθετης μητρότητας. Κάλυψε από άλλο ιδεολογικό χώρο τις θέσεις Σαμαρά και ταυτίστηκε με τον προβληματισμό σημαντικού μέρους της βάσης της ΝΔ. Οι γκαλοπατζήδες του Μαξίμου θα δουλέψουν υπερωριακά…».

Έβαλε δύσκολα στην κυβέρνηση ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ με την παρέμβασή του στη Βουλή κατά του γονέα 1-γονέα 2 και της παρένθετης μητρότητας.
Κάλυψε από άλλο ιδεολογικό χώρο τις θέσεις Σαμαρά
και ταυτίστηκε με τον προβληματισμό σημαντικού μέρους της βάσης της ΝΔ.
Οι γκαλοπατζήδες του…

— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) January 18, 2024

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση

Μητσοτάκης στο CNN: Κερδίσαμε τις εκλογές γιατί καταφέραμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό

ΣΥΡΙΖΑ για Ευρωκοινοβούλιο: Το πόρισμα – κόλαφος θα αφαιρέσει από τον Μητσοτάκη το τελευταίο «φύλλο συκής»

Keywords
Τυχαία Θέματα