Ο Καρλ Μαρξ για αντιπρόεδρος των ΗΠΑ (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

«Υποστηρικτές» της Κλίντον μαζεύουν υπογραφές για να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ο Κάρλ Μαρξ και αποδεικνύουν ότι κάποιοι Αμερικανοί έχουν αποσυνδεθεί τελείως από την ιστορική πραγματικότητα.

Αρκετοί υποστηρικτές της υποψηφιότητας Κλίντον έδωσαν την υποστήριξή τους σε μία πλαστή εκστρατεία που στηρίζει τον Γερμανό φιλόσοφο για τη θέση του αντιπροέδρου.

Η «εκστρατεία» ζητούσε από τους Αμερικανούς να υπογράψουν το αίτημα, χωρίς φυσικά

να γνωρίζουν ότι ο Κάρλ Μάρξ πέθανε το 1883 και ότι ήταν ο κυριότερος πολέμιος του καπιταλισμού. Οι κάτοικοι του Σαν Ντιέγκο δεν φάνηκε να έχουν κάποιο πρόβλημα με αυτό και υποστήριξαν την υποψηφιότητά του για την αντιπροεδρία.

Ο Mark Dice που ασκεί σκληρή κριτική στα media, σταματούσε τους πολίτες λέγοντας ότι μαζεύει υπογραφές για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Μαρξ. Ο Dice έλεγε επίσης ότι ο Μαρξ είναι ο οικονομικός σύμβουλος της Κλίντον και έχει εργαστεί χρόνια στο πλευρό του Μπιλ Κλίντον και του Μπάρακ Ομπάμα.

Αν και ο Dice αποκάλυψε σε κάποιους ότι ο Μαρξ είναι κομμουνιστής, αυτό δεν εμπόδισε να δώσουν τη στήριξή τους. «Φυσικά και θα υπογράψω, εφόσον ο Μαρξ θα δώσει ώθηση στην υποψηφιότητά της» ανέφερε μία γυναίκα και κάποιος άνδρας είπε ότι θα υπογράψει εάν αυτό θα συμβάλει στο να κερδίσει τον Τραμπ.

Κάποιος άλλο υπόγραψε αν και παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει και πολλά για αυτόν τον Μαρξ.

Karl MarxΚάρολος ΜαρξΜαρξ για αντιπρόεδροςΗΠΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα