Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 02-02-2016

MEDIA

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: « «Βοήθεια πεθαίνουμε» »

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ακόμα και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με εγκεφαλικά επεισόδια και εμφράγματα, καταλήγουν να νοσηλεύονται οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξαιτίας των εξοντωτικών ωραρίων, της δυσβάσταχτης πίεσης αλλά και της βαρύτατης ευθύνης που φέρουν».

ΕΘΝΟΣ: «Οι παγίδες στις φορολογικές δηλώσεις»

Η εφημερίδα σημειώνει: «τι κρύβουν οι νέοι κωδικοί στα έντυπα Ε2 και Ε3. Ποιοι θα πληρώσουν αυξημένη προκαταβολή φόρου. Τι ισχύει για τα ανείσπρακτα ενοίκια. Παράταση

μέχρι τις 30 Ιουνίου για την απόσυρση ΙΧ. Οι 14 αλλαγές για επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Η τρόικα ξηλώνει το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το υπουργείο Εργασίας κάνει «εκπτώσεις» στις αυξήσεις εισφορών και βάζει στο τραπέζι μειώσεις κύριων συντάξεων. Το υπουργείο Οικονομικών επισπεύδει το φορολογικό που φέρνει νέες επιβαρύνσεις για όλους και συντελεστή 50% σε υψηλά εισοδήματα».

ΕΣΤΙΑ: «Ο κρίσιμος ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «τακτική «δημιουργικής ασάφειας» υιοθετεί η Κυβέρνησις όσον αφορά στους χειρισμούς της για το μεταναστευτικό και ιδιαιτέρως όσον αφορά στην εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στη δημιουργία υποδομών καταγραφής και φιλοξενίας».

Η ΑΥΓΗ: «Άγριος Φεβρουάριος»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «σε εντατικοποίηση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές –ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως η πρώτη αξιολόγηση και να ανοίξει ο δρόμος για την ελάφρυνση του χρέους, προχωρά η κυβέρνηση, θέλοντας παράλληλα να αποφύγει τυχόν προσκόμματα που είναι έτοιμοι να προβάλουν οι συνήθεις ύποπτοι κύκλοι, όπως διαφαίνεται από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Έτσι έστησαν τον εκβιασμό»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «αναμένοντας τις συστάσεις της ΕΕ προς την Ελλάδα για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, η «Εφ. Συν.» αποκαλύπτει πώς οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών αλλοίωσαν την πραγματογνωμοσύνη των τεχνικών κλιμακίων τον Νοέμβριο σε Έβρο, Σάμο και Χίο».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Αγώνας δρόμου της Αθήνας σε δύο μέτωπα»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «σε αγώνα δρόμου στα μέτωπα του προσφυγικού και της ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης με την τρόικα έχει αποδυθεί η κυβέρνηση μετά τα ανησυχητικά μηνύματα που λαμβάνει από τους εταίρους».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Η διαπραγμάτευση φέρνει και νέα αντιλαϊκά μέτρα! Απαντάμε με μαζική συμμετοχή στην απεργία»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «όλα φανερώνουν ότι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το κουαρτέτο θα επικυρώσει το αντιλαϊκό σχέδιό της για το Ασφαλιστικό, ενώ θα προστεθούν επιπλέον αντιλαϊκά μέτρα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο περικοπής και των κύριων συντάξεων».

ΤΑ ΝΕΑ: «Πρωταπριλιάτικη…. αξιολόγηση»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε μία μακρόσυρτη αξιολόγηση από την πλευρά των δανειστών σύρεται η κυβέρνηση, η οποία από την πλευρά της επαναλαμβάνει ότι θα επιθυμούσε μια ταχεία συμφωνία που θα τόνωνε την ελληνική οικονομία και θα έφερνε πιο κοντά την επιστροφή στην ανάπτυξη».

KONTRA NEWS: «Πιάστηκε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια με 2,5 εκατ. στην Ελβετία»

Η εφημερίδα γράφει ότι «δυόμισι εκατομμύρια ευρώ, κατάμαυρα από μίζες ή από… «μεταγραφές» εντόπισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς σε λογαριασμό πασίγνωστης τηλεπαρουσιάστριας στην ελβετική τράπεζα UBS».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Το μεγάλο «στοίχημα» »

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «ευρύτερες συνεργασίες για να κρατηθεί η κοινωνία όρθια, ζήτησε ο πρωθυπουργός. Δεσμεύθηκε για σειρά μέτρων με στόχο την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη χώρα. Ελάφρυνση του χρέους και επιστροφή του waiver μετά την αξιολόγηση».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Στην ατζέντα και το φορολογικό»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «αιφνιδιαστικά στην ατζέντα των συζητήσεων με τους θεσμούς προστέθηκε από χθες το βράδυ και το φορολογικό, το οποίο μαζί με το ασφαλιστικό, τα «κόκκινα» δάνεια, το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα συνθέτουν τους κάβους που καλείται να περάσει η κυβέρνηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αξιολόγηση».

εφημερίδεςπρωτοσέλιδα εφημερίδωνHas video:
Keywords
πρωτοσελιδα, η εφημεριδα, τα νεα, μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, media, δημοκρατια, ιουνίου, αποσυρση, τροικα, εκπτωσεις, εστια, αυγη, εφημεριδα, ελλαδα, καθημερινη, αθηνα, ριζοσπαστησ, νέα, συμμετοχή, kontra, news, τραπεζες, ubs, ναυτεμπορικη, video, απεργια, συριζα, σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, απεργια οσε, απεργια υπα, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, αποσυρση αυτοκινητων 2011, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια 7 απριλιου, απεργια μμε, παραταση φορολογικων δηλωσεων, απεργια 9 ιουνιου, απεργια 15 ιουνιου, απεργια 28 ιουνιου, απεργια 29 ιουνιου, απεργια ταξι, νεα κυβερνηση, απεργια 6 νοεμβρίου, απεργια 8 νοεμβριου, σχεδιο αθηνα, αξιολογηση, κοινωνια, υπουργειο εργασιας, αυγη, δανεια, καθημερινη, ναυτεμπορικη, οικονομια, προγραμμα, υπουργειο οικονομικων, news, ασφαλιστικο, ατζεντα, βραδυ, γιατροι, δρομος, ευαγγελισμος, ευρω, εντυπα, εφημεριδα, ισχυει, κυβερνηση, μεσοπροθεσμο, μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, μηνυματα, μιζες, σειρα, συμμετοχή, σχεδιο, τιτλος, επεισοδια, χωρα, υπουργειο, ιουνίου, κωδικοι, τραπεζα
Τυχαία Θέματα