Ο Καμμένος επιτέθηκε στη ΝΔ και... θυμήθηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη ΝΔ επιτέθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή την δήλωση που έκανε ο αντιπρόεδρος της “γαλάζιας” παράταξης Άδωνις Γεωργιάδης πως το κόμμα του “θα κάνει ότι μεταρρυθμίσεις ζητήσει ο Σόιμπλε και άλλες τόσες”.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “θα ψήφιζαν μέτρα πάνω

από 8,8 δισ., βασισμένα στο πλεόνασμα του 4,5% για το οποίο είχαν δεσμευθεί για την περίοδο 2016 - 2019, οι επικουρικές θα είχαν εκμηδενιστεί, οι συνταξιούχοι θα έβλεπαν στο ΑΤΜ μείωση μεγαλύτερη από 50% στο εισόδημά τους, δεν θα απολάμβαναν του προνομίου της ελάχιστης εγγυημένης σύνταξης, ενώ σήμερα προστατεύθηκαν. Η ανεργία θα είχε εκτοξευτεί γιατί ο κ. Μητσοτάκης θα απέλυε 15.000 υπαλλήλους, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα που είχε υπογράψει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ”, υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα εθνικά ζητήματα και τις ανακοινώσεις που εκδίδει το υπουργείο Άμυνας ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως «οι ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με την προκλητικότητα της Τουρκίας, όχι την εξωτερική πολιτική. Δεν πρέπει να υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση;”.

Απευθύνθηκε μάλιστα προς τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ και αναρωτήθηκε τι θα έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου σε αντίστοιχη περίπτωση. “Σας θυμίζω ότι και ο Γεράσιμος Αρσένης και ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος τέτοιες κινήσεις είχαν κάνει”, σημείωσε ο υπουργός Άμυνας.

ΒουλήπροϋπολογισμόςΠάνος ΚαμμένοςΆδωνις ΓεωργιάδηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα