Λεβέντης προς κυβέρνηση για κούρεμα χρέους: Να μη σας πω τι πήρατε... (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Λέγατε ότι θα πάρετε κούρεμα για το χρέος και είχα προειδοποιήσει τον Τσίπρα από αυτή την αίθουσα ότι δεν θα πάρει τίποτα».

Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Απαντώντας σε βουλευτή της συμπολίτευσης που του ζήτησε εξηγήσεις απάντησε: «Ναι, πήρατε, πήρατε... Να μη σας πω τι πήρατε. Όλοι εσείς που βγαίνατε στα κανάλια εννοούσατε κούρεμα χρέους. Δεν εννοούσατε επιμηκύνσεις και χαλαρώσεις. Να εξηγούμαστε».

«Όποιος πρωθυπουργός βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει και φυλακή», πρόσθεσε επίσης ο κ. Λεβέντης, συμπληρώνοντας: «Δίνετε εικόνα σύγκρουσης έναντι των εταίρων μας, θυμάστε πάλι τον αντιμνημονιακό εαυτό σας, τον εαυτό της δραχμής».

Ανέφερε δε ότι μία κυβέρνηση, η οποία δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει ούτε μία μεγάλη επένδυση στα πρώτα δύο χρόνια της θητείας της, είναι δύσκολο να πετύχει κάτι τέτοιο στον τρίτο της χρόνο.

«Στο τέλος θα καταλήξουμε σε συντάξεις Βουλγαρίας, σημειώστε το στα πρακτικά, εάν δεν πάρουμε μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

ΛεβέντηςΒουλήΠροϋπολογισμός 2017Ένωση ΚεντρώωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα