Ο καιρός σήμερα: Ενισχύονται οι βοριάδες (Video)

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σήμερα, Σάββατο, σε όλη τη χώρα με θερμοκρασίες σχεδόν φυσιολογικές για την εποχή και τους βοριάδες στο Αιγαίο να ενισχύονται.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες,

οπότε θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι, κυρίως στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Έβρο: Προς το μικρό πυρήνα του δάσους της Δαδιάς το μέτωπο – 14η νύχτα αγωνίας για Σουφλί και Κορνοφωλιά

Στην Ρόδο ο Μητσοτάκης

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών – Χανιά: Άλλα τέσσερα μωράκια παραδόθηκαν στους βιολογικούς γονείς τους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενισχύονται, Video,enischyontai, Video