Νέο limit up στην τηλεθέαση από τη «Γη της ελιάς»

Τον δείκτη τηλεθέασης της Nielsen ώθησε ένα κλικ» πιο πάνω με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της η σειρά «Η γη της ελιάς» δημιουργώντας νέο ρεκορ τηλεθέασης στη σεζόν μέχρι τώρα.

Μέσα σε περιβάλλον ιδιαιτέρως έντονου ανταγωνισμού και κατακερματισμού της τηλεθέασης το 11,7% κάθε άλλο παρα ευκαταφρόνητο πρέπει να θεωρείται.

Σε ανάλογο επίπεδο κυμάνθηκε και η απόδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας- Γαλλίας

τον οποίον μετέδωσε χθες βράδυ απευθείας ο Alpha και χάρη στου 1.119.000 τηλεθεατές που τον παρακολούθησαν ήταν το δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Τρίτη σε προτιμήσεις αναδείχθηκε η σειρά «Η μάγισσα» και μια θέση πιο πίσω, με ελάχιστα λιγότερη τηλεθέαση, διακρίθηκε η σειρά «Έρωτας φυγάς».

Στη μέση της δεκάδας με τα «καλύτερα» προγράμματα της ημέρας η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» και στην έκτη θέση ανέβηκε το «Ναυάγιο» με τηλεθέαση βελτιωμένη σε σχέση με εκείνη που πέτυχε την Δευτέρα. Στο μεταξύ το τηλεπαιχνίδι «Ο τρόχος της τύχης», υποχώρησε κατά μία θέση καταγράφοντας απώλεια μισής ποσοστιαίας μονάδας.

Στο 8 της γενικής κατάταξης παρέμεινε ο «Παράδεισος των κυριών» παρά την μικρή μεταβολή (-0,3%) στην τηλεθέαση του συγκριτικά με αυτή της Δευτέρας.

Το τηλεπαιχνίδι «The chase» πήρε πόντους μεν, από τη μια ημέρα στην άλλη, υποχώρησε μια θέση όμως στη δεκάδα από τις κόντρες που αναπτύχθηκαν στα πλασαρίσματα μεταξύ των άλλων εκπομπών του Top 10. Σταθεροί στην δέκατη θέση και οι «Παγιδευμένοι» που τους είδαν 9.000 τηλεθεατές λιγότεροι από εκείνους της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: «Πήγα γήπεδο να δω αγώνα και παραλίγο να τις φάω, στα 53 μου» (Video)

Και Άραβες στο ράλι διεκδίκησης των The telegraph και The Spectator

ΕΡΤ3: Βαρύ κλίμα για την «επόμενη μέρα» – Απογοήτευση και κινήσεις εκτόνωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα