Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει η θεία του 29χρονου – «Μας έφαγαν το παιδάκι μας, το μαχαίρωσαν» (Video)

Ο 29χρονος που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν, δέχτηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στο μπράτσο και πέθανε τελικά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Άλλοι 8 τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, μετά τις συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι του 29χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό του. Για την τραγική απώλεια του 29χρονου μίλησε η θεία του.

«Με πήραν οι αδερφές μου. Μας έφαγαν το παιδάκι μας, το μαχαίρωσαν, το ξεκοίλιασαν. Αεκτζής ο Μιχάλης μου, τον στρίμωξαν κάπου και

τον έφαγαν. Η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Η μαμά του έπαθε έμφραγμα. Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;» είπε η ίδια συντετριμμένη.

Με συμπτώματα εμφράγματος νοσηλεύεται η μητέρα του

Με συμπτώματα εμφράγματος νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του 29χρονου, που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του 29χρονου κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης και εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας.

Παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Αιφνίδιος θάνατος μωρού στο Σιδηρόκαστρο

Νέα Φιλαδέλφεια: Το Μαυροβούνιο είχε ενημερώσει ότι έρχονται χούλιγκανς – Η ΕΛ.ΑΣ. ήξερε μέχρι και τις πινακίδες των οχημάτων

«Αδειάζει» η ΣΤΑΣΥ την ΕΛΑΣ: Ο σταθμάρχης ενημέρωσε για τους Κροάτες χούλιγκανς στον ΗΣΑΠ

Keywords
Τυχαία Θέματα