Μητσοτάκης: Αν η κυβέρνηση θέλει ένα ΕΣΡ υποχείριο του Παππά, να το ξεχάσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αλλάξει τη ρότα της Ελλάδας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα Χανιά.

Ο Κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι «αν συνεχίσουν με αυτούς του ρυθμούς και αυτά τα μυαλά τα χειρότερα θα είναι μπροστά μας».

Στη συνέχεια, στοχοποίησε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,

επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει πολίτης που δεν τον εξαπάτησε, δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που να μην κορόιδεψε και ψέμα που να μην είπε.

Επιπλέον, σχολίασε τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας ανακύκλωσε τα ίδια φθαρμένα υλικά και δημιούργησε άχρηστα υπουργεία για να βολέψει τους κολλητούς του όντας δέσμιος των εσωκομματικών ισορροπιών και όμηρος του κυβερνητικού του εταίρου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε το ερώτημα: «Πιστεύει κανείς πραγματικά, ότι η διευθύντρια του κυρίου Κατρούγκαλου θα λύσει τα προβλήματα στην αγορά εργασίας ή μήπως ένας μαρξιστής οικονομολόγος που μέχρι πριν από λίγο υποστήριζε την ανάγκη για παράλληλο νόμισμα θα είναι κατάλληλος να προσελκύσει επενδύσεις;».

Έκανε λόγο για την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ, προειδοποιώντας την κυβέρνηση, ότι αν θέλουν ένα ΕΣΡ υποχείριο του κυρίου Παππά να το ξεχάσουν και κάλεσε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να εγκαταλείψει την εμμονή του για 4 κανάλια.

Τέλος, ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε στους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:« Σας ζητώ να μην μένετε στην απογοήτευση και την αγανάκτησή σας, ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ελάτε να δημιουργήσουμε μια πραγματική σχέση εμπιστοσύνης».

Κυβερνητικοί κύκλοι: Κατώτερος των περιστάσεων ο ΜητσοτάκηςΣχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στα Χανιά, κύκλοι της κυβέρνησης σημείωσαν ότι «τις ad hominem καταγγελίες του κ. Μητσοτάκη του τις επιστρέφουμε. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων». Οι κυβερνητικές πηγές προσέθεσαν ότι «η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί από τον ελληνικό λαό και όχι από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής».Κυριάκος ΜητσοτάκηςΚυβέρνησηΝίκος ΠαππάςΕΣΡΑλέξης ΤσίπραςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα