«Μην πυροβολείτε το χαμόγελο ενός παιδιού»

ΕΛΛAΔΑ

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, για τις δυσβάχτατες φορολογικές επιβαρύνσεις που επεβλήθησαν στον οργανισμό.

«Ο οργανισμός θα συνεχίσει να προσφέρει όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αρκεί να μας αφήσουν και να μη μας κόβουν τα πόδια» δήλωσε ο Κ. Γιαννόπουλος στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα μια καμπάνια συλλογής υπογραφών ενάντια στην άδικη φορολογία και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 25.000 υπογραφές, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Ο

Κ. Γιαννόπουλος επεσήμανε: «Ξεκινάμε σειρά δράσεων για να προστατεύσουμε και να θωρακίσουμε το έργο και τις δράσεις μας για τα παιδιά. Οι φορολογικές επιβαρύνσεις είναι δυσβάσταχτες. Μόνο για τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη των οχημάτων μας που εξυπηρετούν τις ανάγκες μας πρέπει να καταβάλουμε 80.000 ευρώ. Θέλουμε το κράτος αρωγό στις προσπάθειες και όχι αντίπαλό μας. Και να φανταστείτε πως από τα έξοδά μας μόνο το 11% είναι διοικητικά».

Στη λίστα με τα 15 αιτήματα του συλλόγου, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ και η δυνατότητα για χορήγηση επιδόματος θέρμανσης.

Κώστας ΓιαννόπουλοςΤο Χαμόγελο του ΠαιδιούΕΝΦΙΑυπογραφέςΚυβέρνησηΦόροιHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα