Ανόρθωση: Το μαχαίρι στο κόκκαλο

Μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξουν αρκετά πράγματα στον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αλμπέρτο Μπενίτο θα έχουν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Θα έχουν μια και μοναδική ευκαιρία για να μπορέσουν να μεταπείσουν τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή για την αγωνιστική τους αξία για να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και την νέα χρονιά. Θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξουν πως μπορούν να υπολογίζει πάνω

τους για το κτίσιμο της νέας Ανόρθωσης.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο ήρθε για έναν και μοναδικό λόγ. Να πάρει αποφάσεις που θα αγγίζουν μέχρι το κόκκαλο ούτως ώστε η Ανόρθωση να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια. Θα παρθούν αποφάσεις οι οποίες μπορεί να εκπλήξουν τους φίλους της ομάδας, αλλά πάντα θα είναι με γνώμονα την πορεία της ομάδας.

Μια πορεία η οποία θα πρέπει να έχει διαφορετικό δρόμο από την φετινή. Μια πορεία καλύτερη από την φετινή και σίγουρα με ένα τρόπαιο στο τέλος της χρονιάς. Είναι δεδομένο πως ο κόσμος της ομάδας θα είναι και πάλι δίπλα της αν δεν κινήσεις σωστές και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού. Σίγουρα δεν τις σηκώνει και η διοίκηση το γνωρίζει πολύ καλά.

Αυτό που θέλει είναι να δει την ομάδα του και πάλι στην σωστή της διαδρομή και μακριά από πειραματισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα