«Μετωπική σύγκρουση» Ζωής Κωνσταντοπούλου και Σταύρου Θεοδωράκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άναψαν τα αίματα» μεταξύ του Σταύρου Θεοδωράκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή ένα σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού κατά της προέδρου της Βουλής.

Στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο Σταύρος Θεοδωράκης για την δευτερολογία του και η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπαθούσε

να επιβάλλει ησυχία στην αίθουσα καθώς ακούγονταν φωνές από τα έδρανα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και του Γρηγόρη Ψαριανού από τα έδρανα του Ποταμιού. Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρήκε τότε την ευκαιρία να σχολιάσει πως «κυρία Κωνσταντοπούλου έχετε αποδείξει ότι έχετε ένα πρόβλημα με την όρασή σας προς τα άκρα δεξιά»... Άμεσα ήρθε η κοφτερή και «πληρωμένη» απάντηση της προέδρου της Βουλής, η οποία σημείωσε «Κύριε Θεοδωράκη περιμένω πότε το κόμμα σας θα συμμετέχει στην επιτροπή για την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

Και έτσι φούντωσε ο καυγάς μεταξυ των δυο με τον Σταύρο Θεοδωράκη να λέει πως «δεν είμαι πολύ καιρό εδώ, αυτό που κάνετε είναι απαράδεκτο», συμπληρώνοντας παράλληλα ότι «εγώ έθεσα στο Βερολίνο το θέμα του κατοχικού δανείου, δεν είπα άλλα έξω και άλλα μέσα για εσωτερική κατανάλωση». Και βγαίνοντας στην κόντρα επίθεση είπε πως «θα της θυμίσω άλλη φορά της κ. Κωνσταντοπουλου για τα δικαιώματα των γυναικών. Εχουμε μαζέψει τις επιστολές από γυναίκες που της έστελναν πριν από μερικά χρόνια για τη δράση της στο παρελθόν. Για αυτούς που καλύπτουν τους βιαστές».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μόλις τελείωσε την δευτερολογία του ο Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε πως «επειδή πολλά ειπώθηκαν και δεν θα μείνουν αναπάντητα, στην Επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών το κόμμα σας δεν συμμετέχει και είναι ανεξήγητο γιατί δεν συμμετέχετε μόνο σε αυτή, είστε ευπρόσδεκτοι και επειδή άλλων είναι η υπηρέτηση των δικαιωμάτων και άλλων η υπηρέτηση των νταβατζήδων».

ΒουλήΖωή ΚωνσταντοπούλουΣταύρος ΘεοδωράκηςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα