Θεοδωράκης: Να αφήσουμε πίσω τα παιχνίδια ρήξης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση δήλωσε ότι το Ποτάμι θα είναι παρόν στην προσπάθεια να στηριχθεί η ευρωπαϊκή πρόταση που θα έχει την υπογραφή της κυβέρνησης και των εταίρων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να αφήσουμε πίσω τα παιχνίδια ρήξης. Πρέπει να υπάρξει συμφωνία γρήγορα. Ο χρόνος λήγει για την Ελλάδα. Προθεσμία είναι η 14η Ιουνίου».

Επικαλούμενος τις δημοσκοπήσεις

ο κ. Θεοδωράκης παρατήρησε ότι «δείχνουν πως ο κόσμος θέλει μια έντιμη συμφωνία ανεξαρτήτων αν δεν επαληθευτούν τα προεκλογικά ψέματά σας».

«Η κυβέρνηση μπορούσε να κλείσει τη συμφωνία τον Μάρτιο, τότε που ζούσε το μήνα του μέλιτος με τους δανειστές» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα, ζήτησε από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις με την εσωτερική της αντιπολίτευση ενώ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ανέφερε «κ.Τσίπρα αποφασίσατε να πάτε μόνος στην διαπραγμάτευση» και ζήτησε να υπάρχει εθνική συνεννόηση για την επόμενη διαπραγμάτευση, για το χρέος και το ασφαλιστικό.

Σταύρος ΘεοδωράκηςΒουλήδιαπραγμάτευσηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα