Μετά τις ευρωεκλογές ανοίγει τη… μετεγγραφική περίοδο το ΠΑΣΟΚ

Το γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, αλλά το είδαμε να «αποκαλύπτεται» πάλι, περί συνομιλιών του ΠΑΣΟΚ με πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ειδικά σε επίπεδο στελεχών. Η βάση, οι νομαρχιακές και οι εγγραφές είναι άλλο πράγμα.

Να το γράψουμε πιο ξεκάθαρα: Μην περιμένετε μεταγραφές από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ.

Και όχι, αυτό δεν ισχύει για πάντα, αλλά ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές. Δηλαδή μετά τις ευρωεκλογές, όπως στο ποδόσφαιρο, έτσι και στην πολιτική θα είναι μεταγραφική περίοδος, πράγμα που σημαίνει ότι τότε θα δούμε διάφορα «πήγαινε – έλα». Τουλάχιστον αυτό μας είπε κορυφαία πηγή μας στη Χαριλάου Τρικούπη.

Τώρα αν γίνονται συζητήσεις ή αν υπήρξαν δίαυλοι η απάντηση που δίνεται είναι: «Από πότε δεν μιλάνε τα κόμματα μεταξύ τους;». Στο ΠΑΣΟΚ φοβούνται ότι μία μεταγραφή που δεν θα προέρχεται από τη βάση θα δημιουργούσε πρόβλημα καθώς θα έστελνε μήνυμα ότι πρόκειται για καθαρά… οπορτουνιστική ενέργεια.

«Η συγκολλητική ενέργεια δυνάμεων δεν γίνεται ποτέ από τα πάνω» λένε στο «Π». «Αυτό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε πώς πήγε» συμπληρώνουν. Πάντως κρατήστε το νέο στοιχείο: «Το ΠΑΣΟΚ δεν λέει όχι στις μεταγραφές, αλλά όχι τώρα». 

Διαβάστε επίσης:

Δεν έχει «κλειδώσει» το deal Κασσελάκη – Κοτζιά

Στέφανος Κασσελάκης: Έπαθε θλάση στο πρωτάθλημα Τύπου

Άντα Παπανδρέου: Νέος έρωτας για την πρώην σύζυγο του Γιώργου Παπανδρέου, 7 χρόνια μετά το διαζύγιο

Keywords
Τυχαία Θέματα