Μεϊμαράκης: Δεν είμαστε δεδομένοι – Η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο βήμα μετά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Εκβιαζόμαστε» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «θεωρώ ότι η Πρόεδρος της Βουλής ορθώς είπε αυτά που είπε».

«Κάποιος την διάλεξε είπε ο κ. Μεϊμαράκης. Πρόσθεσε ότι η Βουλή είναι υπό διάλυση

και πάνε να διαλύσουν και την χώρα αλλά αυτό δεν θα το επιτρέψουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο πρωθυπουργός δίνει την εικόνα ότι είναι το καλό παιδί που μάχεται. Όλες οι επιλογές σας είναι ανεπαρκείς. Κάνατε τον Βαρουφάκη υπουργό, δεν σας πήγαινε τον αλλάξατε. Κάνατε την κα Κωνσταντοπούλου ΠτΒ την αλλάξατε. Πάτε στους ευρωπαίους, φταίνε οι ευρωπαίοι. Δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι άλλοι έκτος από εσάς.

Εμείς δεν θα ανακατευτούμε σε πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής. Αυτά θα τα λύσετε μόνοι σας.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό να ψηφίζουμε τα νομοσχέδια και εσείς να μας προκαλείτε.

"Οι εκλογές θα μας πάνε αρκετά πίσω γιατί είστε στον πρώτο χρόνο της θητείας σας. Θα χάσουμε 2 με 2,5 μήνες από την περίοδο αυτή που είναι κρίσιμη για την ανόρθωση της οικονομίας», είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Πρέπει να δώσετε λύση και να επαναφέρετε την σταθερότητα στην χώρα. Την Δεύτερα πρέπει να τελειώσουν όλα. Μην μας θεωρείτε δεδομένους. Ξεχάστε μας για τις επόμενες ψηφοφορίες.

Μαθαίνουμε ότι πολλά από αυτά που φέρνετε σήμερα είναι και προτάσεις δικές σας και όχι του κουαρτέτου. Αυτά η κυβέρνηση Σαμαρά τα είχε απορρίψει», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

«Είστε αντιμέτωπος με τους δαίμονες που ο ίδιος κατασκευάσατε. Προσέξτε δεν ξέρω αν εκμεταλλεύθηκε η όχι ξέρω ότι είπε ψέματα στον ελληνικό λαό. Οι πολίτες που μετακινούνται με ευκολία και πιστεύουν τα ψέματα έχουν ευθύνη.

Η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη. Δεν είστε κυβερνήτης κύριε πρωθυπουργέ».

ΜεϊμαράκηςΒουλήομιλίαμνημόνιοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα