Μαντόνα: Προκάλεσε σάλο με τη νέα της εμφάνιση στο TikTok – Αντιδράσεις από τους θαυμαστές της (Video)

Η Μαντόνα έβαλε μαύρα εσώρουχα και άρχισε να… κουνιέται, ανέβασε το βίντεο στο TikTok και προκάλεσε μια θυελλώδη συζήτηση μεταξύ των θαυμαστών της για τις τελευταίες αναρτήσεις που έχει κάνει στα social media.

Η τραγουδίστρια της τεράστιας επιτυχίας «Like a Virgin», που έχει πατήσει τα 64, στο βίντεο που ανέβασε εμφανίστηκε με μαύρο δαντελωτό στηθόδεσμο, μαύρο ψηλόμεσο εσώρουχο και μαύρο καλσόν, τραγουδώντας και χορεύοντας στον ρυθμό του τραγουδιού “L$D”.

Κάποια στιγμή με πρόσωπο στην κάμερα

για λίγα δευτερόλεπτα η βασίλισσα της ποπ άρχισε να λικνίζεται αισθησιακά, έβγαλε τη γλώσσα και στη συνέχεια γύρισε στην κάμερα δείχνοντας το πίσω μέρος του σώματός της.

Οι αντιδράσεις από τους θαυμαστές της

Οι θαυμαστές της έπιασαν αμέσως δουλειά στα social σχολιάζοντας την εμφάνιση της Μαντόνα και εκφράζοντας ανησυχίες για το τι ακριβώς της συμβαίνει.

«Αυτή δεν είναι η Μαντόνα που ξέρω», έγραψε ένας θαυμαστής της.

Κι ένας άλλος ζήτησε: «Ας παρέμβει κάποιος»…

«Αισθάνομαι ότι όσα γνώριζα ως τώρα είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αυτό είναι συντριβή», πρόσθεσε κάποιος φίλος της βασίλισσας της ποπ, που προφανώς δεν συμφωνεί με τις τελευταίες αναρτήσεις της Μαντόνα.

Ορισμένοι αντιμετώπισαν την εμφάνιση με υπονοούμενα του τύπου «κλείσε το μάτι αν χρειάζεσαι βοήθεια» και άλλοι λένε πως η μεγάλη σταρ «αρχίζει να προκαλεί φόβο» και να αναρωτιούνται «γιατί»…

«Η Μαντόνα δεν υπάρχει πλέον», αποφάνθηκε ένας θαυμαστής της Μαντόνα, αμφιβάλλοντας ακόμα και για το αν το πρόσωπο που εμφανίζεται στο βίντεο είναι πραγματικά η μεγάλη σταρ της ποπ.

Υπάρχει όμως και μια μερίδα θαυμαστών της που λένε ότι η Μαντόνα έχει δικαίωμα να ανεβάζει ότι θέλει.

«Ότι θέλετε πείτε για τη Μαντόνα, αυτή είναι θρύλος», διακήρυξε ένας φίλος της.

Και κάποιος άλλος σημείωσε ότι «η Μαντόνα ήταν πάντα αμφιλεγόμενη», για να αναρωτηθεί: «γιατί νομίζετε ότι θα άλλαζε μεγαλώνοντας;»

Ένας χρήστης του TikTok έγραψε ότι «όταν είμαι στη ηλικία της θέλω να είμαι το ίδιο ελεύθερος, γεμάτος ζωή και χωρίς να δίνω μια δεκάρα».

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πανταζής: «Με σημάδεψε η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου» – Τι είπε για την κόρη του

The Crown: Πριν ακόμη προβληθεί προκαλεί αντιδράσεις (Photos/Video)

Κρις Έβανς: Αυτός είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο για το 2022 (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα