Μανιάτης προς Σκουρλέτη: Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες δεν περνούν εδώ (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη σημειώθηκε στην Ολομέλεια με φόντο τις Σκουριές και το μεταλλείο χρυσού.

Ο Γιάννης Μανιάτης πρώτα επέκρινε την κυβέρνηση ότι παρουσιάζει διπλό πρόσωπο και στην συνέχεια επιτέθηκε στον υπουργό Περιβάλλοντος κάνοντας λόγο για δημοσιεύματα εφημερίδων που φέρνουν το ΣτΕ να υψώνει απαγορευτικό στην απόφαση Σκουρλέτη για το κλείσιμο του μεταλλείου.

Ο

Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για πληροφορίες από «συστημικά μέσα ενημέρωσης» στα οποία όμως «η δημοσιογραφική δεοντολογία είναι κάτι σπάνιο» και είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή σημείωσε ότι ο πρόεδρος του ΣτΕ σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι δεν υπάρχει επίσημη και καθαρογραμμένη απόφαση.

«Είστε αδιάρθωτος. Διαψεύδετε το σύνολο των ΜΜΕ», σημείωσε ο Γιάννης Μανιάτης και συνέχισε λέγοντας πως «λέτε ότι είναι όργανα του κατεστημένου όλοι οι δημοσιογράφοι του δικαστικού ρεπορτάζ. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη από όλους αυτούς τους ανθρώπους που τους έχετε σε ομηρία εδώ και τόσο καιρό;».

Ο Πάνος Σκουρλέτης αντέδρασε λέγοντας πως «προσπαθείτε να υπονομεύσετε το ΣτΕ», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να ανάψει «πράσινο φως» σε επιχειρήσεις που δεν σέβονται το περιβάλλον. «Υποστηρίζετε επενδύσεις που δεν σέβονται το περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά.

«Διολισθαίνετε σε αηθέστατες και εξωκοινοβουλευτικές προσεγγίσεις» αντέτεινε ο Γιάννης Μανιάτης, κατηγορώντας τον υπουργό Περιβάλλοντος πως «εσείς υβρίζετε το ΣτΕ. Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες δεν περνούν εδώ. Τεκμηριώστε την άποψή σας αλλιώς υβρίζετε το κοινοβούλιο και το ΣτΕ», έκλεισε την κοντρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

ΣκουρλέτηςΜανιάτηςΒουλήΣκουριέςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα